Μικρά νησιά: Δυσαρεστημένο το 60% με τις τηλεματικές εφαρμογέςvathmos_ikanopiisis_metaforonΟλοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών αναφορικά με τις μεταφορές ανθρώπων, πραγμάτων και δεδομένων στα ελληνικά μικρά νησιά και το βαθμό ικανοποίησης των κατοίκων τους από αυτές.

Στην έρευνα συμμετείχαν πάνω από 35 ελληνικά μικρά νησιά και συγκεκριμένα το 100% των μικρών νησιών του Αργοσαρωνικού, το 100% του Ιονίου και το 75% του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.

Οι κάτοικοι φαίνεται να μην είναι καθόλου ευχαριστημένοι με τις τηλεματικές εφαρμογές, τα ασύρματα δίκτυα και γενικά τις μεταφορές δεδομένων ως παροχή υπηρεσιών στο νησί τους.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα εάν το νησί σας διαθέτει καλό σύστημα μεταφορών δεδομένων, ασύρματων δικτύων και τηλεματικών εφαρμογών το «όχι» κυμαίνεται περίπου στο 60% , ενώ το «ναι» κάτω από το 30%. Σύντομα θα δούμε αναλυτικά τα αποτελέσματα της έρευνας.

Πηγή: http://aftodioikisi.gr/dimoi/mikra-nisia-disarestimeno-to-60-me-tis-tilematikes-efarmoges
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Μα γιατί είναι δυσαρεστημένοι; Αφού δεν συμφέρει τον ιδιώτη να επενδύσει σε τέτοιες περιοχές! Είναι κατά των ιδιωτικοποιήσεων; Γιατί άραγε!

Σχολιάστε