Μην κόψετε τα 17 δένδρα στην μικρή παραλία της ΤροιζηνίαςΆμεση και αποφασιστική είναι η παρέμβαση των κατοίκων της περιοχής να σταματήσουν το κόψιμο 17 τεράστιων ευκαλύπτων που «σκεπάζουν» τη μικρή παραλία πριν από την Ψήφτα, όπου δεκάδες παραθεριστές και ντόπιοι κάνουν μπάνιο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σύμφωνα με την μελέτη του δρόμου Δρυόπης – Γαλατά προβλέπεται να κοπούν τα 17 δένδρα και ο δρόμος να περάσει σχεδόν μισό μέτρο απο τη θάλασσα, όπου είναι ο αιγιαλός.
Σε παρέμβαση του, ο Σάββας Αθανασίου ενημέρωσε σχετικά τον αντιπεριφερειάρχη Τάκη Χατζηπέρο και ο οποίος έδωσε εντολή στην διευθύντρια της Περιφέρειας Νήσων κυρία Κωνσταντάρα να επισκεφθεί την περιοχή και να ερευνήσει τις καταγγελίες. Σήμερα η κυρία Κωνσταντάρα έφθασε στην Τροιζηνία, διαπίστωσε το πρόβλημα και δεσμεύθηκε να βρει εναλλακτική λύση. Η κυρία Κωνσταντάρα σήμερα είδε επί τόπου και άλλα προβλήματα που δημιουργούνται από τον δρόμο, ενώ ενημερώθηκε και για το ρέμα στον Άγιο Κωνσταντίνο (Πασά), όπου με την πρώτες σταγόνες βροχής καταστρέφεται ο δρόμος και προκαλούνται πολλά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή.

methanatv.gr
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Lyn Kynaston says:

    Why can’t the road be widened on the other side?

  2. Τάσος Γκούμας says:

    Σάββα εύγε σου.
    Γράψε κάτι και για κείνα τα 5μετρα, 6μετρα τοιχεία που προστατεύουν το δρόμο από τίποτα πετραδάκια που μπορεί να πέσουν
    Δεν ορρωδούν προ ουδενός.

Σχολιάστε