Με τον Μεθανίτικο Γάμο και κούλουμα στην Καλλονή θα γιορτάσει η Τροιζηνία και τα Μέθανα το τριήμερο της Καθαράς ΔευτέραςΜε το Μεθανίτικο Καρναβάλι και τον παραδοσιακό Μεθανίτικο Γάμο, θα γιορταστούν στην Τροιζηνία και τα Μέθανα οι φετινές απόκριες.

 

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί, απο την προσεχή Κυριακή έως και την Καθαρή Δευτέρα, θα δώσουν την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής να διασκεδάσουν. Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων με ανακοινώσεις και αφίσες ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα των εκδηλώσεων. Ωστόσο, υπάρχουν και σύλλογοι και ιδιώτες που γνωστοποίησαν αποκριάτικες εκδηλώσεις. Οι σύλλογοι που θα κάνουν εκδηλώσεις είναι ο Σύλλογος Γονέων Μεθάνων την προσεχή Παρασκευή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά σήμερα στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, η Πολιτιστική Κίνηση Τροιζήνας σήμερα στον «Ντάνο» και το ΕΝ ΠΛΩ, στον Άγιο Γεώργιο Κουνουπίτσας την προσεχή Κυριακή 1 Μαρτίου.

ΣΤΑ ΜΕΘΑΝΑ

Οι διήμερες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Σάββατο παιδικό αποκριάτικο πάρτυ και την Κυριακή ο παραδοσιακός Μεθανίτικος Γάμος. Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΟΝΗ

Τα Κούλουμα θα γιορτασθούν στην Καλλονή. Στα Αλώνια, θα γίνει μουσική εκδήλωση και θα υπάρχουν κεράσματα.
Σχολιάστε