Με τη Λαρίσα Ιασωνίδου ξεκινούν τα σεμινάρια της ΚαθετήςΤο Σάββατο 3 Νοεμβρίου, στις 5 μ.μ., ελάτε στον χώρο της Καθετής στον Γαλατά για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε με τον καλύτερό τρόπο τη φωνή σας στη δουλειά, στο σπίτι και στις συναναστροφές σας, αλλά και πώς να εκφράζεστε με αυτήν.

Το τρίωρο σεμινάριο με την καθηγήτρια φωνητικής Λαρίσα Ιασωνίδου ενδιαφέρει εκπαιδευτικούς, γονείς, επαγγελματίες και όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που του προσφέρει το σώμα του, αυτό το μοναδικό μουσικό όργανο που όλοι διαθέτουμε.

Η σοπράνο και παιδαγωγός Λαρίσα Ιασωνίδου, βραβευμένη διπλωματούχος μονωδίας από το Σύγχρονο Ωδείο Αθηνών, έχει συμμετάσχει σε διεθνή και ελληνικά φεστιβάλ και ως σολίστ έχει συνεργαστεί με την Κρατική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης, με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, με την “Καμεράτα” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, με την “Καμεράτα Πατρών”, με τα μουσικά σύνολα “Cammerton”, “Mellos Brass” και “ARCO-POLIS”.

Από το 1996 διδάσκει κλασικό και σύγχρονο τραγούδι, ενώ από το 2012 εργάζεται στο Ωδείο Αθηνών, όπου δημιουργεί το Τμήμα Σύγχρονης Φωνητικής και τα τελευταία 2 χρόνια διοργανώνει το “Καλοκαιρινό Σχολείο” (Summer school) με τίτλο “Πέρα από τη Φωνητική”. Το «Σώμα ως Μουσικό Όργανο» εντάσσεται στο «Σχολείο των Εκπαιδευτικών», τον κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων για εκπαιδευτικούς, και όχι μόνο, που η Καθετή φιλοδοξεί να καθιερώσει στο πλαίσιο της λειτουργίας της.

Το «Σχολείο των Εκπαιδευτικών» προσφέρει στους εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να διευρύνουν τις γνώσεις και τις τεχνικές τους, να αξιοποιήσουν καλύτερα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους, αλλά και να μάθουν δημιουργικά και βιωματικά.

Οι στόχοι των σεμιναρίων και των εργαστηρίων του «Σχολείου των Εκπαιδευτικών», αλλά και της Καθετής γενικότερα, εναρμονίζονται με τους 17 παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Σάββατο, 3 Νοεμβρίου, 5 μ.μ.

Διάρκεια: 3 ώρες Συμμετοχή: 20 ευρώ.

Πληροφορίες/κρατήσεις: info@katheti.gr, 6932190365, 2298043825

Επικοινωνία Τηλέφωνο: 6932190365, 2298043825

Email: info@katheti.gr Website: katheti.gr (υπό κατασκευή)

FB: @kathetiporos

Εγγραφή σε newsletter: http://eepurl.com/du59t
Σχολιάστε