Με καλές επιδόσεις τα κορίτσια της Γ.Ε. Πόρου – ΤροιζηνίαςΜε πολύ καλές επιδόσεις ξεκίνησαν στον ανοιχτό στίβο τα κορίτσια του Στίβου της ΓΕ ΠΟΡΟΥ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α'(2003-04-05), που έγινε στον Αγ. Δημήτριο στην Αθήνα.

Η Λεβειδιώτη Γεωργία τερμάτισε 7η στα 150μ (40 συμμετοχές) με χρόνο 20.10 και προκρίθηκε στο Παν/νιο Πρωτάθλημα. Οι πιο μικρές αθλήτριες της ομάδας, η Καΐκα Χρυσάννα που έτρεξε 150μ στα 22.05 και η Γκιων Ελευθερία στον ακοντισμό που με 22.87 πήρε την 6η θέση, βαφτίστηκαν σ’ αυτό το πρωτάθλημα και έδειξαν ότι έχουν πολλές δυνατότητες. Η Κουβαρά Νιόβη έλαβε μέρος στα 2000μ και τερμάτισε 8η με ατομικό ρεκόρ 7.34, χρόνος που της δίνει το εισιτήριο για το Παν/νιο πρωτάθλημα.

Οι δυο άτυχες στιγμές της ομάδας, της Βογιατζή Βασιας που έπεσε στο τελευταίο εμπόδιο,στα 300μ.μ. εμποδίων και της Λαζάρου Παναγιώτας στα 2000μ- που δε τερμάτισε λόγω τραυματισμού, δεν επηρέασαν την καταπληκτική εμφάνιση της σκυταλοδρομιας 4χ300μ, με τις αθλήτριες Λεβειδιωτη-Κουβαρα-Καικα-Βογιατζη, που κατέλαβε την 4η θέση με 3.14!
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Πουλάκια μου, γλυκύτατα πλάσματα, νεολαία της Ελλάδας, αυριανές προσωπικότητες, ελπίδες της πατρίδας, όταν διαβάζουμε αυτά τα ρεπορτάζ και σας βλέπουμε στις φωτογραφίες να αγωνίζεστε, βουρκώνουν τα άκλαφτα μάτια μας, από αισιοδοξία. Αυριανές μαννούλες, από τις δικές σας προσπάθειες η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει.
  Κι ό,τι κι αν μου γράφουν οι διάφοροι ‘αδιάφοροι’ σχολιαστές στις αναρτήσεις του porosnews, κοροϊδεύοντας τα στιχάκια μου και τα ασήμαντα- ομολογουμένως- βιβλία μου, εγώ, αν και μόνος μου, χωρίς μια συμπαράσταση από κανένα, θα σας αφιερώσω λίγες ομοιοκατάληκτες λέξεις, ένα μόνο από τα 9 τετράστιχα, ενός ποιήματός μου, γιατί με συγκινήσατε:
  Κλωνάρι Ελιάς ( Κότινος)
  —————————
  (“Ο Αγώνας να μην είναι μήλειος ή χρηματίτης, αλλά στεφανίτης”. Χρησμός της Πυθίας για την τότε Πανελλήνια-σημερινή παγκόσμια- υφή των Ολυμπιακών αγώνων)
  ………….
  ………….
  Δεν έγινα πρωταθλητής,
  μα όπως λέει ο κανόνας,
  το τρόπαιό μου ήτανε
  ο ίδιος ο αγώνας.
  ……..
  ……………….
  Ένα πελώριο μπράβο στα κορίτσια. Και ας μη ξεχνάνε την ανυπέρβλητη αξία του αθλητισμού.
  Τελευταίο περιστατικό που δεν αναφέρθηκε από κανένα κανάλι, αφού όλα κυνηγάνε την κακή είδηση, ήταν η, με την ευκαιρία των Χειμερινών Ολυμιακών Αγώνων, συμφιλίωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα.
  Κανείς δεν αναφέρθηκε, όχι μόνο στη συμβολική, αλλά και στην πρακτική σημασία, ενός ακόμα μηνύματος, που προήλθε από την Αρχαία Ελλάδα. Τη δική μας πατρίδα.
  Σήμερα μόνο γράφεται για πρώτη φορά, ως σχόλιο, εδώ στο ρεπορτάζ με τα επιτεύγματα των κοριτσιών της ιδιαίτερης πατρίδας μας, στον αθλητισμό.
  Με τιμή και υπόληψη
  Αριστ. Παν. Αντάνης
  Εκ Πόρου (arimari@otenet.gr)

Σχολιάστε