Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα με θέμα τη διατροφή και την ανατομίαΜεγάλη επιτυχία σημείωσε η επιστημονική ημερίδα που διοργάνωσε η Γυμναστική Ένωση Πόρου Τροιζηνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου/2ου Δημοτικού και είχε ως θέματα:

α. Τη διατροφή στο σχολικό περιβάλλον και

β. Παραμορφώσεις της σπονδυλικής στήλης.

Στην επιτυχία της ημερίδας συντέλεσαν τόσο ο ομιλητής κ. Χατζόπουλος με την περιεκτική παρουσίαση του, όσο και το ακροατήριο που εκτός από την πολυπληθή παρουσία του, σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, έθεσε και δεκάδες ερωτήματα στον ομιλητή.

Στην ημερίδα παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κώστας Γκιών, ο Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Παπαχρήστου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Καίτη Ροΐδη, ο Πρόεδρος του ΝΟΠΤ κ. Δημήτρης Σπυριδάκης, η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Βασιλική Κογιώνη, ο Διευθυντής των ΕΛΤΑ κ. Δημήτρης Λεβειδιώτης, ο Φυσιοθεραπευτής κ. Σωτήρης Σουκαράς, οι υποψήφιες Δημοτικές Σύμβουλοι κ.κ. Χρύσα Τζανετοπούλου και Κατερίνα Ροΐδη, οι προπονητές κ. Γεωργία Λιβανού και Γιώργος Μπερής, εκπαιδευτικοί, αθλητές των συλλόγων του Πόρου, γονείς και αρκετοί πολίτες από τον Πόρο, τα Μέθανα και το Γαλατά.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Δήμος Πόρου, τίμησε με πλακέτα τον ομιλητή Δρ. Χατζόπουλο Ηλία.

 
Σχολιάστε