Με δωρεάν μάσκες και απολυμάνσεις των λέμβων συνεχίζουν τα δρομολόγια οι βάρκες Πόρου – ΓαλατάΜε δωρεάν παροχή μασκών και αντισηπτικά, διασφαλίζεται η ασφαλής μετακίνηση με τις λέμβους Πόρου – Γαλατά. Ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης προμηθεύει τις λέμβους που εκτελούν τα δρομολόγια με μάσκες οι οποίες διανέμονται στους επιβάτες, ενώ κάθε Σάββατο διενεργείται απολύμανση στις βάρκες έπειτα από πρωτοβουλία του Δήμου Πόρου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πόρου.
Το Σωματείο Λεμβούχων Πόρου – Γαλατά “Άγιος Νικόλαος” με ανακοίνωση του, ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πόρου για τις ενέργειες του, οι οποίες συμβάλουν στην ασφαλή μετακίνηση των επιβατών και των πληρωμάτων.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Aris Adanis says:

  Να δούμε ποιος θα μας απολυμάνει από τον Κραουνάκη, (Bbbllliiiak αηδία!), τον Mπαρουφάκη, (άλλου είδους αηδία, ίδίως όταν μιλάει ακατάσχετα και του τρέχουνε τα σάλια), τον Βελόπουλο,που ξεδιάντροπα και ασύστολα κοροϊδεύει τον απλό κοσμάκη πουλώντας κρέμες για …αποτρίχωση, και λέγοντας ότι προέρχονται από τις Άγιες Μονές), αλλά και από τους Έλληνες “trumpαρίφες” που κατακλύζουν και μολύνουν αυτό το ωραίο κομμάτι της Γης που λέγεται Ελλάδα, και που υπήρξε η μάννα και το μάννα του Κόσμου ολάκερου.
  Ο Χριστός μόνη ελπίδα για να επιφέρει ίΑση σε κάθε μορφής ίΩση. Αυτή τη φράση την απευθύνω και στον Άγιο Μητροπολίτη Ναυπάκτου κ.κ. Ιερόθεο, οπαδό της Πολιτικής Θεωρίας του Μαξ Βέμπερ.
  Δεν βγάζεις άκρη, τελικά! Αντί να μας πει ο Άγιος Ναυπάκτου τί έλεγε ο Χριστός, περί προσευχής, μας μεταφέρει αυτά που γνωρίζαμε από την τρίτη Λυκείου. Εκεί έχει μείνει, αλλά έχει γίνει και διάσημος, βγαίνοντας κάθε μέρα στα κανάλια.
  Τι έχει ανάγκη ο Λαός, βρεεεεεεεε. ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ. Τίποτα άλλο.
  (Ας μη ξεχάσουμε ότι τίποτα δε είναι τυχαίο. Ο όρος “Μαλθουσανισμός” προήλθε από τον Ρόμπερτ Μάλθους, που κι αυτός Μοναχός ήταν).
  Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και ψυχίατροι.
  (Και σας το λέω εκ προσωπικής πείρας, γιατί κι εγώ δεν είμαι στα καλά μου και τους χρειάζομαι. Αν ήμουν στα καλά μου θα καθόμουνα να γράψω όλα αυτά που έγραψα μόλις τώρα; Δεν νομίζω!…)

Σχολιάστε