Με δικό του περίπτερο ο Πόρος στη 2η Greek Travel Show στο ΜαρούσιΣε περίοπτη θέση θα βρίσκεται φέτος ο Πόρος, με το δικό του περίπτερο στη 2η Έκθεση ταξιδιών & διακοπών Greek Travel Show.

Ο Δήμος Πόρου με την στήριξη του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου συμμετέχει στην 2η Greek Travel Show – Έκθεση ταξιδίων & διακοπών η οποία διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο 4-6/5/2018 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Marousi.

Η κατασκευή του περιπτέρου του Πόρου ολοκληρώθηκε εχθές, και το περίπτερο βρίσκεται στο Level B – Stand 24, όπου αντιπροσωπία εθελοντών και μελών της Τουριστικής Επιτροπής από τον Πόρο, περιμένει τους επισκέπτες για να τους μυήσει στις ομορφιές του νησιού μας και να τους βοηθήσει να προγραμματίσουν άμεσα τις επόμενες διακοπές τους!

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του μέλους της ΕΤΑΠ Δήμου Πόρου Αλέξανδρου Δημητριάδη, το περίπτερο του Πόρου είναι το πιο καλοκαιρινό και το πιο νησιώτικο περίπτερο της έκθεσης.

Με περισσότερες συμμετοχές, αυξημένο κύρος και τρεις ξένες χώρες να δίνουν το παρών, το φετινό GREEK TRAVEL SHOW, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά, αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός για τον εσωτερικό τουρισμό, που τόσο έχει πληγεί στη δεκαετία της κρίσης.

Ωστόσο, μολονότι ο στόχος της έκθεσης είναι ο εσωτερικός τουρισμός, στην έκθεση θα συμμετάσχουν τρεις ακόμα χώρες, Σερβία, Κένυα και Φιλιππίνες, προσδίδοντας χαρακτήρ εξωστρέφειας, καταδεικνύοντας ότι οι Έλληνες ενδιαφέρονται για ξεχωριστούς προορισμούς στο εξωτερικό, ενώ και οι χώρες αυτές μπορούν να συνεισφέρουν στην αύξηση της τουριστικής κίνησης στη χώρα μας.

Στη φετινή έκθεση θα συμμετάσχουν οι Περιφέρειες: Ηπείρου – τιμώμενη Περιφέρεια, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Θεσσαλία, Πελοποννήσου και Νοτίου Αιγαίου. Επίσης, θα λάβουν μέρος η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων και οι δήμοι Λέσβου και Σάμου από το Βόρειο Αιγαίο.
Σχολιάστε