Με απόφαση της Δικαιοσύνης στήνονται ξανά κάλπες στην Τροιζηνία και τα ΜέθαναeklogesΤο Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά με την υπ’ αριθμόν 3298/2014 απόφαση του ακυρώνει την 3304/14 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά και ακυρώνει τις εκλογές στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων. Αναλυτικότερα το Δικαστήριο:
1. Δέχεται την υπ’ αριθμόν 3304/2014 ακύρωση της 3304/14 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου.
2. Διατάσσει να επαναληφθεί η ψηφοφορία σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων μεταξύ των ίδιων υποψηφίων που είχαν ανακηρυχθεί νόμιμα.
3. Διατάσσει την απόδοση μέρους του καταβληθέντος παραβόλου των πενήντα (50) ευρώ στον ενιστάμενο.
4.Συμψηφίζει τα δικαστικά έξοδα μεταξύ των διαδίκων.

Η παραπάνω ενημέρωση προέρχεται από τον κ. Σάββα Αθανασίου – ο οποίος είχε υποβάλει ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος –  και είναι η μοναδική επίσημη ενημέρωση που έχουμε μέχρι αυτή τη στιγμή, σε ότι αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα στο Δήμο Τροιζηνίας και Μεθάνων.

Η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά, δύο μέρες μόλις πριν την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής,  έχει προκαλέσει, όπως είναι φυσικό, αναστάτωση σε όλο τον Δήμο.

Εχθές το απόγευμα, ο κ. Κώστας Καραγιάννης συγκέντρωσε τους συνεργάτες του σε κεντρική καφετέρια του Γαλατά, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις.

Η ορκωμοσία  της νέας Δημοτικής Αρχής Τροιζηνίας – Μεθάνων θα γίνει  κανονικά ως είχε προγραμματιστεί  την  Παρασκευή  29 Αυγούστου γιατί στο μεταξύ δεν θα έχει κοινοποιηθεί  η απόφαση. Οι νέες εκλογές  θα διεξαχθούν πιθανόν μέσα στον Σεπτέμβριο, το πολύ στις αρχές Οκτωβρίου, με δήμαρχο τον κ. Καραγιάννη.

Σύμφωνα πάντως με κάποιες εκτιμήσεις, οι επαναληπτικές εκλογές στην Τροιζηνία και τα Μέθανα, δεν αναμένεται να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στην εκλογή Δημάρχου, ωστόσο δεν αποκλείεται να επηρεάσουν το κριτήριο του εκλογικού σώματος στην επιλογή δημοτικών συμβούλων.

Το Porosnews  θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων και θα σας κρατάει ενήμερους για τις κινήσεις των υποψηφίων.

 

 
Comments (55)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΣΠ says:

  Επειδή όπως σωστά ανεφέρετε στο άρθρο σας η πληροφόρησή σας είναι μόνο από τον κ. Αθανασίου, θα ήθελα να σας διευκρινίσω κάποια πράγματα σχετικά με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου τα οποία σκοπίμως πιστεύω αποκρύπτει ο κύριος αυτός. Πιο συγκεκριμένα:
  1) Το Δικαστήριο απέρριψε τις ενστάσεις του κ. Αθανασίου όσον αφορά στο ασυμβίβαστο του κ. Καραγιάννη.
  2) Το Δικαστήριο απέρριψε την ένσταση του κ. Αθανασίου όσον αφορά στο αίτημα έκπτωσης του κ. Παντελή (του συνδυασμού Καραγιάννη).
  3) Επίσης απέρριψε την ένσταση του κ. Αθανασίου όσον αφορά στα δήθεν άκυρα πιστοποιητικά γέννησης απάντων των υποψηφίων του κ. Καραγιάννη.
  4) Βεβαίως απέρριψε το αίτημα του κ. Αθανασίου να ανακηρυχθεί !!!! ο ίδιος Δήμαρχος.
  5) Το Δικαστήριο δέχθηκε μόνο την ένσταση του κ. Αθανασίου που αφορούσε στο μέγεθος των ψηφοδελτίων του κ. Δαρσινού, και για το λόγο αυτό ακύρωσε τις ψήφους του συνδυασμού Δαρσινού και κατά συνέπεια διέταξε την επανάληψη των εκλογών.
  Όλα τα ανωτέρω τα αποκρύπτει επιμελώς ο κ. Αθανασίου ως καλός Δημοσιογράφος που είναι.
  Επομένως, ο κόσμος της Τροιζηνίας και των Μεθάνων θα κληθεί να ταλαιπωρηθεί και να αποφασίσει εκ νέου για το ποιος θα τον εκπροσωπήσει την επόμενη πενταετία, λαμβάνοντας υπ’ όψιν του τόσο το πόρισμα της δικαιοσύνης όσο και την αρχομανία και ματαιοδοξία ορισμένων…
  Ευχαριστώ για το βήμα που μου προσφέρετε.

 2. Ο Σ(ου)Π(ια), αφού γνωρίζει την απόφαση, ας την δημοσιεύσει για να πληροφορηθούν οι πολίτες όλα τα στοιχεία της δικογραφίας και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Ας έχει όμως υπομονή για να δούμε την εξέλιξη της ποινικής δικογραφίας ως προς τα ασυμβίβαστα και την τελική απόφαση από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Τώρα, το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι αφού ακυρώθηκαν οι εκλογές στο Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων, τότε πως θα ορκισθούν σύμβουλοι κα πως θα αναλάβει δήμαρχος για το επόμενο διάστημα. Είναι δυνατόν ένας ακυρωμένος δήμαρχος να διαχειριστεί τα ζητήματα του Δήμου και να προκηρύξει εκλογές. Δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλλάδα, που μας πικραίνει, αλλά εμείς επιμένουμε στην Ρασούλεια ρήση “αχ Ελλάδα σε αγαπώ”. Υπάρχουν νόμοι που δεν τηρούνται, εγκύκλιοι που δεν εφαρμόζονται και έλλειψη ηλεκτρονικής πλατφόρμας για το ποιος έχει ασυμβίβαστο και ποιος έχει καταδίκες. Ελπίζω σύντομα, αφού ξεπεράσουμε τα προσωπικά δεδομένα, να επανέλθουμε. Ο φίλος είναι υπερήφανος που ο άνθρωπος που ψήφισε για δήμαρχο πήρε μόνο για το 2014 το ποσό των 14.000 ευρώ, όπως αποδείχθηκε από τα επίσημα έγγραφα, από το Δήμο Τροιζηνίας. Τώρα, για το αν τηρείται η νομοθεσία είναι θέμα χρόνου, υπομονής, επιμονής.
  Εμείς θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε κατά της επιβολής των χαρατσιών, των πλειστηριασμών των σπιτιών, στη δίωξη όσων χρωστούν στον ΟΑΕΕ κλπ. Ο Σ(ου)Π(ια) και οι φίλοι του ας υπεραμύνονται όλων αυτών. Άλλωστε οι φίλοι του εργολάβοι καλά περνούν από τις πρακτικές που στηρίζει τόσα χρόνια…

 3. ΣΠ says:

  Κε Αθανασίου,

  όπως πολύ καλά γνωρίζετε η απόφαση δεν έχει ακόμη δημοσιευθεί, επομένως δεν μπορώ να τη δημοσιεύσω, τη γνωρίζω όμως από πρώτο χέρι. Ακριβώς δε επειδή δεν έχει δημοσιευθεί δεν έχει ακόμη νομική ισχύ, άρα δεν μπορεί να κοινοποιηθεί επισήμως και γι’ αυτό το λόγο θα ορκισθεί ο νεοεκλεγείς δήμαρχος την Παρασκευή όπως και όλοι οι εκλεγέντες σύμβουλοι. Τώρα αν εσείς δεν επιθυμείτε να ορκισθείτε ως επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου εμμένοντας σε μία απόφαση που ακόμη δεν ισχύει, δικαίωμά σας.
  Επιπλέον, πάλι λέτε μισές αλήθειες… Τα χρήματα που έλαβε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος για το 2014 είναι αμοιβές περασμένων ετών (επομένως δεν άπτονται του ασυμβίβαστου) οι οποίες απλά εξοφλήθησαν εντός του τρέχοντος έτους.
  Το ότι δεν σας βολεύει η απόφαση ενός δικαστηρίου, εφόσον θέλατε να ανακηρυχθείτε Δήμαρχος, δεν σημαίνει ότι είναι αβάσιμη.
  Όσον αφορά δε το χαρακτηρισμό σας προς το πρόσωπό μου, τον αποδέχομαι γιατί η Σουπιά ρίχνει μελάνι που λέει αλήθειες, σε αντίθεση με κάποιους που απλώς προσπαθούν να θολώσουν τα νερά για να πετύχουν, κύριος οίδε τίνες σκοπούς.

  Με εκτίμηση
  ΣΠ

 4. φ.τ. says:

  Κύριε Αθανασίου θα απαντήσετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για κάποια ζητήματα που μας ενδιαφέρουν;

  Τι αποφάσισε το δικαστήριο για το ασυμβίβαστο του κ. Καραγιάννη;

  Υπάρχει; Ναι ή όχι;

 5. Α.Λ says:

  Κ. Αθανασίου,

  Σαν απλή δημότης θα ήθελα να σας υποβάλλω κάποιες απορίες 1)Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο δεν κάνατε νωρίτερα την ένσταση περί των ψηφοδελτίων του συνδυασμού κ. Νίκου Στράτου Δαρσινού (οι εκλογές διήρκησαν δύο Κυριακές.
  2) Ποιός ο λόγος που δεν είχε γίνει τόσα χρόνια λόγος σχετικά με τα έργα που είχε αναλάβει ο κ Καραγιάννης και τα ποσά τα οποία έλαβε ( σύμφωνα με εσάς)
  3) Ποιός θαρρείτε πως είστε που ακυρώνετε και αψηφάτε με το έτσι θέλω τη βούληση του λαού, η οποία ήταν ξεκάθαρη; Το ποσοστό ανήλθε στο 62,26% υπέρ του κ. Καραγιάννη.
  4) Γιατί δεν μας σέβεστε κ. Αθανασίου και πρέπει να μας ταλαιπωρείτε κάθε τρεις και λίγο μέχρι να εκλεγείτε δήμαρχος;

 6. Πολίτης says:

  Κ. Αθανασίου,

  Σαν απλή πολίτης του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες απορίες που μου δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες:
  1) Για ποιό λόγο έγινε ένσταση μετά το εκλογικό αποτέλεσμα για τα ψηφοδέλτια του κ. Νίκου Στράτου Δαρσινού και όχι νωρίτερα; (είχαμε και επαναληπτική αν θυμάστε). Τότε δεν τα είδατε;
  2) Για ποιό λόγο τόσα χρόνια δεν είχε ακουστεί κάτι για τις εργολαβίες και για τα χρήματα που πήρε ο κ. Καραγιάννης; ( όπως ισχυρίζεστε;)
  3) Ποιός θαρρείτε πως είστε και αψηφάτε την απόφαση του λαού (62,26% ποσοστό έλαβε ο Νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Καραγιάννης); Η ταλαιπωρία που θα υποστούμε όλοι; Σας είναι αδιάφορη;
  4) Πόση υπομονή και μέχρι πότε θα περιμένουμε να βγείτε ΕΣΕΙΣ δήμαρχος; Κάθε Κυριακή τα ίδια; Θα τρέχουμε στις κάλπες για δικά σας καπρίτσια;
  5) Δεν θέλετε να κάνει βήματα προόδου ΠΟΤΕ αυτός ο τόπος; Δεν ενδιαφέρεστε για το κοινο καλό; Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι οι ενστάσεις; Για αυτά είστε περήφανος;

 7. Ιωάννης Γκούμας says:

  Και μόνο που γίνεται χρήση νόμου που δίνει την δυνατότητα να καπελώνεται εκλογικό αποτέλεσμα εκ των υστέρων σημαίνει ότι καταλύεται το 1ο άρθρο του Συντάγματος παράγραφος 3: “όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό”.
  Κατ’ αυτό αν ο λαός δώσει κάπου την εξουσία, είναι ο μόνος που μπορεί να την πάρει πίσω. Σε μία ευνομούμενη κοινωνία ο έλεγχος της νομιμότητας των υποψηφίων θα γινόταν 1 μήνα πριν τις εκλογές. Τεχνικές λεπτομέρειες δεν είναι λόγος για ακύρωση εκλογικού αποτελέσματος.
  Μόνο αν υπήρχε πλάνη του εκλογικού σώματος και δεν ψήφισαν αυτό που ήθελαν τότε οι εκλογές είναι άκυρες.

  Και ρωτάω ως πολίτης: σε ποια πλάνη αναφέρεται ο κος Αθανασίου; Τι μας αποκρύφτηκε με αποτέλεσμα να μην δώσουμε την εξουσία σε αυτόν που πραγματικά θέλουμε;

  Προσωπικά ότι και να είχα ψηφίσει, θα τιμούσα την επιλογή του εκλογικού σώματος, εκτός αν προκύψουν στοιχεία που να υποδεικνύουν κάτι άλλο και να αποδεχθεί το εκλογικό σώμα ότι όντως παραπλανήθηκε και δεν αντιλήφθηκε την πλάνη πριν την ημέρα των εκλογών.

 8. πολιτης says:

  Παιδιά βρήκαμε δουλειά που δεν ειχαμε για φέτος εκεί στην ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ…θα κάνουμε κάθε Κυριακή εκλογουλες ! Βρε λιγο τσίπα κ φιλότιμο δεν υπάρχει? Τόσα προβλήματα έχει ο τόπος μας, αντί να βοηθήσετε όλοι.. κοιτάζετε την καρεκλα,μόνο αυτό σας απασχολεί? Καρεκλοκένταυροι! Η ΛΑΪΚΗ βούληση δεν έχει καμία σημασία για σας? Γιατί ταλαιπωρείται τόσο κόσμο κύριε Αθανασίου για να ακούγεται το όνομα σας? Συνέλθετε! Ο κόσμος έχει πιο σοβαρά προβλήματα! Ελάτε στην πραγματικότητα!

 9. πολιτης says:

  Κύριε Αθανασίου τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση γιατί δεν απευθυνθηκατε στη Δικαιοσύνη ή δεν κάνατε καταγγελίες αφού τα γνωρίζατε όπως λετε. Τώρα τα θυμηθηκατε?

 10. πολιτης says:

  Παιδιά βρήκαμε δουλειά που δεν ειχαμε για φέτος εκεί στην ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ…θα κάνουμε κάθε Κυριακή εκλογουλες ! Βρε λιγο τσίπα κ φιλότιμο δεν υπάρχει? Τόσα προβλήματα έχει ο τόπος μας, αντί να βοηθήσετε όλοι.. κοιτάζετε την καρεκλα,μόνο αυτό σας απασχολεί? Καρεκλοκένταυροι! Η ΛΑΪΚΗ βούληση δεν έχει καμία σημασία για σας? Γιατί ταλαιπωρείται τόσο κόσμο κύριε Αθανασίου για να ακούγεται το όνομα σας? Συνέλθετε! Ο κόσμος έχει πιο σοβαρά προβλήματα! Ελάτε στην πραγματικότητα!

  Κύριε Αθανασίου τόσα χρόνια στην αντιπολίτευση γιατί δεν απευθυνθηκατε στη Δικαιοσύνη ή δεν κάνατε καταγγελίες αφού τα γνωρίζατε όπως λετε. Τώρα τα θυμηθηκατε?

 11. Γαλατιώτης says:

  Ρε παιδιά, ο άνθρωπος είναι ξεκάθαρο οτι θέλει ντε και καλά να διοικήσει και δεν θα σταματήσει αν δεν το καταφέρει!
  30 χρόνια βάζει για δήμαρχος, τώρα θα κάνει πίσω?

 12. πολιτης says:

  Παιδιά βρήκαμε δουλειά που δεν είχαμε για φέτος εκει στην Τροιζηνία, θα κάνουμε κάθε Κυριακή εκλογούλες!!! Λιγο μυαλό και λίγο φιλοτιμο δεν υπάρχει? Τόσα προβλήματα έχει αυτός ο τόπος και οι ανθρωποι του και αντι να βοηθήσετε για να παμε μπροστά και να λυθούν αυτά τα προβλήματα,καποιοι ασχολουνται ακόμη ζώντας στην εικονική τους πραγματικότητα για την “Καρέκλα” Καρεκλοκένταυροι!!! Ντροπή!!
  Η ΛΑΪΚΗ βούληση δεν έχει καμια σημασία για εσας ???
  Γιατί ταλαιπωρείται τόσο κόσμο κυριε Αθανασίου? Για να ακούγεται το ονομα σας? και να γινεται ντόρος? Δεχτείτε το αποτέλεσμα! Συνελθετε! Ο κόσμος έχει πιο σοβαρά προβληματα!!!! Ελατε στην πραγματικότητα επιτέλους!!

  Κυριε αθανασίου τοσα χρονια ειστε στην αντιπολήτευση γιατι δεν τα καταγγείλατε ολα αυτα που λετε και αλλα τοσα που κατα καιρους ακούγονται στα διαφορα site σας στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ?

 13. ΑΔΑΜ ΠΑΠΠΑΣ says:

  Ως δημότης του Δήμου Τροιζηνος θα ήθελα να ρωτήσω τον κ.Αθανασίου τα εξής:
  Μπορείτε να μας ενημερώσετε σε ποιο σκεπτικό στηρίχτηκε η ένσταση σας και αν αυτό έγινε δεκτό από το δικαστήριο και σε ποιο βαθμό; Δικαιωθήκατε πλήρως η μερικώς;
  Από την ενημέρωση που κατέθεσε σε αυτό το site o κ.Καραγιάννης προκύπτει πως ο μόνος λόγος που έγινε δεκτός από το δικαστήριο ήταν το λάθος μέγεθος των ψηφοδελτίων του κ.Δαρσινού; Τελικά τι ισχύει;
  Επίσης θα ήθελα να σας πω τα εξής:
  Αν κάποιος επαγγελματίας λαμβάνει ως αμοιβή χρήματα από το δήμο βάσει υπογεγραμμένων συμβάσεων και από τα 2 μέρη και για τα οποία εκδίδει τιμολόγια παροχής υπηρεσίών τότε για ποιο πράγμα κατηγορείτε;
  Αν δε δεν υπάρχει και ασυμβίβαστο-εσείς τα ξέρετε καλύτερα αυτά- τότε γιατί κατηγορείτε;
  Αν έχετε υπόψιν σας κάποια παράνομη συναλλαγή τότε να πάτε στη δικαιοσύνη, όπως πηγατε και τώρα, και εκείνη θα κρίνει. Τότε όμως θα πρέπει να κατηγορήσετε και τα 2 μέρη…

 14. aganaktismenh says:

  ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ?¨ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ? ΑΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!! ΤΟ 62,26% ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

 15. Ιωάννης Γκούμας says:

  Η λογική με την οποία κινείται ο κος Αθανασίου είναι η κατάργηση της δημοκρατίας και η επιλογή κυβερνώντων με άλλους τρόπους, όπως γινόταν πριν το 1981. Δεν έχει καμία σημασία η λαϊκή κυριαρχία που ισχυριζόμαστε.
  Επίσης αν καταστρατηγηθεί το 1ο άρθρο με αυτό τον τρόπο, τότε θέλω να πιστεύω ότι αναιρείται η απόδοση και των τριων εξουσιών από τον λαό στα σώματα και οι αποφάσεις τους είναι άκυρες ταυτόχρονα.

  Κατά το παραπάνω η ακύρωση απόδοσης της εκτελεστικής εξουσίας σε περίπτωση μη πλάνης από άλλη εξουσία (από τις άλλες δύο) ακυρώνεται από μόνη της.

  Επίσης το ποσοστό που δεν ήθελε τον κο Αθανασίου ήταν περισσότερο από 62%. Ήταν το άθροισμα των άλλων δύο υποψηφίων (κοντά στο 75%, δεν θυμάμαι ακριβώς).

  Η απόφαση του εκλογικού σώματος είναι ΙΕΡΗ και πρέπει να τηρείται από όλους τους πολίτες όποτε τους ζητηθεί!

 16. ΣΠ says:

  @ κο Ιωάννη Γκούμα

  Αγαπητέ κύριε Γκούμα, συμφωνώ με όλα όσα λέτε, αλλά θα ήθελα να διευκρινίσω, αν δε με απατά η μνήμη μου ότι η Δημοκρατία στην Ελλάδα αποκαταστάθηκε το 1974 και όχι το 1981 όπως διατείνεστε… Κατανοώ ότι πιθανόν να μην είχατε γεννηθεί τότε, αλλά οι πρακτικές που επικαλείστε μάλλον χρονολογούνται προ του 1974.

  Κατά τα άλλα, συμφωνώ με τα δύο σχόλιά σας.

  Καλό απόγευμα!!!

 17. Γιάννης Γκούμας says:

  @ ΣΠ

  Είχαν γίνει εκλογές το 1974 όπως λέτε, αλλά η πρώτη φορά που βγήκε αριστερό κόμμα στην εξουσία χωρίς επακόλουθη στρατιωτική ανατροπή ήταν το 1981. Ήταν η πρώτη αλλαγή εξουσίας με δημοκρατική διαδικασία. Εγώ γεννήθηκα την επόμενη χρονιά, οπότε ότι ισχυρίζομαι το μεταφέρω από μαρτυρίες άλλων που τα ζήσανε.

  Σχετικά με την αντισυνταγματικότητα της ακύρωσης της διαδικασίας για τυπικούς λόγους εκρεμεί απόφαση ΣτΕ για την περίπτωση του δήμου Αγράφων Ευρυτανίας. Η εξέλιξη της εν λόγω δίκης μπορεί να καταστήσει αντισυνταγματικό τον εκλογικό νόμο ως προς το συγκεκριμένο τμήμα του.

  Αναφέρω ως πηγή το άρθρο από το http://www.eklogika.gr
  http://www.eklogika.gr/news/22717

  Αυτή τη στιγμή οι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι έχουν περισσότερα ασυμβίβαστα από τους βουλευτές. Η αιτιολογική αυτής της κατάστασης έχει αμφίβολη Συνταγματικότητα.

 18. Δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλάδα:

  Έκπτωτος δήμαρχος ορκίζεται …δήμαρχος!
  Αυτή είναι η Ελλάδα… Δυστυχώς φαίνεται ότι κάθε μέρα θα μνημονεύουμε τη ρήση του πάλαι ποτέ πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη με τα όσα συμβαίνουν στο «απέραντο φρενοκομείο» του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

  Το Matrix24.gr σας είχε ενημερώσει εγκαίρως για τη φαρσοκωμωδία που παίζεται εδώ και χρόνια στη Sugartown (Ζαχάρω) του αλήστου μνήμης έκπτωτου δημάρχου Πανταζή Χρονόπουλου.

  Ο κ. «δήμαρχος» λοιπόν, είχε εκπέσει του αξιώματός του με απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας μετά από τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας για διάφορες παρανομίες που έγιναν με δική του ευθύνη στο Δήμο Ζαχάρως.

  Σιγά όμως που αυτό θα τον εμπόδιζε να υπογράψει ψευδή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν συντρέχει κώλυμα στο πρόσωπό του και να κατέλθει υποψήφιος στις εκλογές της 18ης Μαΐου και για λίγους ψήφους να κερδίσει από την πρώτη Κυριακή.

  Σε αυτό το σημείο αρχίζει και ο τραγέλαφος τόσο για το Υπουργείο Εσωτερικών όσο και για το αρμόδιο για τα δικαστήρια υπουργείο Δικαιοσύνης.

  Παρά τις οχλήσεις και τις ενστάσεις δημοτών, το αρμόδιο Πρωτοδικείο τον ανακήρυξε υποψήφιο(!) γνωρίζοντας (αφού είχε στα χέρια του τις καταγγελίες) ότι είναι έκπτωτος και ως εκ τούτου δεν είχε δικαίωμα να είναι υποψήφιος δήμαρχος και να να είναι επικεφαλής συνδυασμού.

  Μετά την ψηφοφορία, κατατέθηκε στο διοικητικό δικαστήριο ένσταση κατά της συμμετοχής του στις εκλογές με αίτημα την εκ νέου έκπτωσή του και την επανάληψη των εκλογών χωρίς τη συμμετοχή του.

  Δυστυχώς μέχρι σήμερα το αρμόδιο δικαστήριο δεν εξέδωσε την απόφασή του, με αποτέλεσμα ο έκπτωτος κ. Χρονόπουλος να καλεί με προσκλήσεις τους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών για την ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής!

  Και μάλλον αυτό ήταν εξ αρχής το σχέδιο του Mr Sugartown, αφού και στην προηγούμενη θητεία του κατά την οποία είχε εκπέσει του δημαρχιακού θώκου, σαν να μην είχε συμβεί τίποτε, εμφανιζόταν καθημερινά στο Δημαρχείο και «ασκούσε» τα καθήκοντά του, ενώ τη θέση του δημαρχεύοντος είχαν εκλέξει οι «δικοί του» τον πέμπτο σε σταυρούς δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού του!

  Βέβαια αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου για την ένσταση κατά της εκλογής του καθώς και η ποινική διερεύνηση της ψευδούς δήλωσής του και η εκ νέου έκπτωσή του! Μέχρι να ολοκληρωθούν όμως οι δικαστικές διαδικασίες ο κ. Π. Χρονόπουλος θα συνεχίσει να είναι ο «άρχων» της πολύπαθης Ζαχάρως! Και το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ολιγωρεί και δεν λαμβάνει τα εκ του νόμου προβλεπόμενα μέτρα, αφού για τον εν λόγω εκτός από την έκπτωσή του για την περίοδο μέχρι το 2014, λόγω της αμετάκλητης καταδικαστικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας έπρεπε ήδη να έχει εκδώσει απόφαση για την έκπτωσή του και για τη νέα περίοδο 2014-2019.

  Οι αρμόδιοι υπουργοί Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, ο κ. Βενιζέλος, η Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν μπορούν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των κατοίκων της Ζαχάρως από αυτή δυσώδη κατάσταση στην οποία έχουν οδηγηθεί από τη γραφειοκρατία και την ανομία;

 19. ΣΠ says:

  Κε Αθανασίου, καλημέρα,

  Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε. Να σας υπενθυμίσω ότι δεν είναι ο Καραγιάννης έκπτωτος Δήμαρχος γιατί η απόφαση δεν ισχύει ακόμη, για τους λόγους που είπαμε παραπάνω. Επίσης να σας υπενθυμίσω ότι ξαναπάμε σε εκλογές κατ’ αρχήν εξαιτίας της δικής σας εμμονής με την εξουσία και βεβαίως εξαιτίας της ελλιπούς ενημέρωσης (ελπίζω όχι εσκεμμένα) του κ. Δαρσινού. Τέτοια εμμονή λοιπόν με τον κ. Καραγιάννη αρχίζει να φαίνεται ύποπτη τουλάχιστον στα δικά μου μάτια.
  Επιπλέον αν δεν κάνω λάθος τσακωνόμαστε για το Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων και όχι για την πολύπαθη Ζαχάρω.

  Ευχαριστώ ΣουΠιά

 20. πολιτης says:

  Αν ήταν στο χέρι μας κύριε Αθανασίου δεν θα ψηφίζαμε κανέναν απ τους τρεις σας! Δεν υπάρχει κανένας να εμπιστευτούμε! Όλοι την πάρτη σας κοιτάζετε! Και τον θρόνο! Λυπάμαι που έχετε γίνει τσίρκο! Κ ούτε καν καλή παράσταση δεν δίνεται!

 21. Δυστυχώς, αγνοούν ορισμένοι ότι η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων. Επίσης είναι υπερήφανοι ότι όλα αυτά τα χρόνια ψήφιζαν σωστά. Έτσι νόμιζαν και οι Γερμανοί προπολεμικά, οι Έλληνες το 1920 και πάει λέγοντας. Σίγουρα δεν δίνουμε παράσταση, δίνουμε μάχη ζωής, αξιοπρέπειας και προοπτικής. Γιατί δεν είναι στα χέρι σας να μην ψηφίσετε κάποιον από τους τρεις. Εκδηλωθήκατε υπέρ του ενός. Ζήτω, λοιπόν, οι Εργολάβοι, η Ελιά και τα Ζωνιανά…

 22. ΣΠ says:

  Κε Αθανασίου,
  Επιμένετε στον αποπροσανατολισμό… εξομοιωνετε μια μικρή τοπική κοινωνία με το Χίτλερ, τη μικρασιατική καταστροφη και τα Ζωνιανά για να κερδίσετε τις εντυπώσεις, αλλά δυστυχώς για σας χωρίς αποτέλεσμα. Στην τελική, καλύτεροι οι εργολάβοι που εργάζονται, προσφέροντας θέσεις εργασίας και φόρους στο Κράτος, από τους αεργους καρεκλοκενταυρους, κρατικοδιαιτους και τους κατ’ επάγγελμα εκβιαστες…

 23. MARIA says:

  Κύριε Αθανασίου,
  οι δημότες των Μεθάνων σας ξέρουν 30 χρόνια και γι αυτό σας καταψηφιζουν ,καιρός τωρα να σας μάθουν και οι δημότες της τροιζηνιας και να καταλαβουν ότι αξίζουν για καλύτερο δημαρχο και όχι για καποιον που χρησιμοποιει αστειες μεθόδους (του τυπου μέγεθος ψηφοδελτίου)για να ικανοποιησει τις προσωπικες του φιλοδοξιες και μονο.
  Αφου λοιπον δεν σεβαστήκατε το 62% των δημοτων και τους σερνετε και πάλι σε εκλογες ,από αυτούς θα παρετε την απάντηση.Να εχετε το θαρρος να ζητήσετε συγνωμη και από τους δημότες αλλά και από αυτους που κατηγορείτε αδικα.

 24. πολιτης says:

  Μπράβο κύριε Αθανασίου είστε ο μοναδικός πατριώτης στην ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ κ την Ελλάδα γενικότερα… Δείχνετε ποιος πραγματικά είστε! Κ κάτι άλλο, είπα πως αν ήταν στο χέρι μου δεν θα ψήφιζα κανέναν! Άρα δεν υποστηρίζω κ κανέναν! Είστε απλά άθλιος! Κ κακός δημοσιογράφος που δεν διασταυρώνει καν με στοιχεία την αλήθεια. όλο πυροτεχνήματα κ θεατρινισμους είστε! Τόσα χρόνια αντιπολίτευση δεν καταγγείλατε τίποτα στην δικαιοσύνη ! Μήν μας παραμυθιαζετε άλλο! Έλεος! Φτάνει πια!

 25. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά από το ΣτΕ να ακυρωθεί η εκλογή του αντιπεριφερειάρχ Ευστράτιου Κύτελη – Στο ΣτΕ θα κριθεί η απώλεια της περιφέρειας από την Χριστιάνα Καλογήρου της ΝΔ

  Σε βεντέτα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται η καρέκλα του περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, καθώς η μια μετά την άλλη κατατίθενται οι αιτήσεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

  Ήδη στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο έχει προσφύγει με δικηγόρο τον Προκόπη Παυλόπουλο, η Χριστιάνα Καλογήρου της ΝΔ, η οποία με δικαστική απόφαση εξέπεσε από περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, μετά από ένσταση τεσσάρων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

  Υπενθυμίζεται ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Μυτιλήνης είχε ανακηρύξει την κυρία Καλογήρου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, αφού διασταύρωσε προηγουμένως τα ξίφη της με τον προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, αλλά υποστηριζόμενο από το ΣΥΡΙΖΑ, Αθανάσιο (Νάσο) Γιακαλή.

  Όμως, κατά της Χριστιάνας Καλογήρου και του αντιπεριφερειάρχη Ευστράτιου Κύτελης κατατέθηκε στη Διοικητική Δικαιοσύνη ένσταση η οποία συνυπογραφόταν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννη Ζερδελή, τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Τεντόμα και τα τοπικά στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Μυτιλήνη Παναγιώτη Λαμπρόπουλο και Δημήτρη Μάντζαρη.

  Το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά με απόφασή του ακύρωσε την ανακήρυξη της κυρίας Καλογήρου, καθώς διαπίστωσε κώλυμα εκλογιμότητας επειδή κατείχε διευθυντική θέση το αμέσως προηγούμενο διάστημα των εκλογών. Δηλαδή ασκούσε καθήκοντα Γενικής Γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου 2014.
  Αντίθετα, το Διοικητικό Εφετείο Πειραιά απέρριψε την ένσταση κατά του κ. Κύτελη.

  Με δικηγόρο τον βουλευτή της ΝΔ και πρώην υπουργό Προκόπη Παυλόπουλο, η κυρία Καλογήρου ήδη έχει προσφύγει στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και ζητεί να αναιρεθεί η εφετειακή απόφαση με την οποία εξέπεσε του αξιώματός της.

  Τώρα όμως, τα τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή οι κ.κ. Ζερδελής, Τεντόμας, Λαμπρόπουλος και Μάντζαρης κατέθεσαν στο ΣτΕ αίτηση με την οποία ζητούν να αναιρεθεί η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου κατά το σκέλος εκείνο που δεν έκανε δεκτή την ένστασή τους ως προς τον κ. Κύτελη.

  Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν ότι ο αντιπεριφερειάρχης έχει και αυτός κώλυμα εκλογιμότητας, καθώς από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι και τον περασμένο Φεβρουάριο είχε την ιδιότητα του διευθυντή της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας Μυτιλήνης του ΙΚΑ και παράλληλα από την 1η Ιανουαρίου 2012 της Νομαρχιακής Μονάδας Υγείας Μυτιλήνης του ΕΟΠΥΥ.

  Υποστηρίζουν οι τέσσερις του ΣΥΡΙΖΑ ότι εσφαλμένα το Διοικητικό Εφετείο ερμήνευσε την εκλογική νομοθεσία και ότι από την θέση που κατείχε ο κ. Κύτελης είχε σημαντικές δυνατότητες επηρεασμού σε ψυχολογικό επίπεδο της εκλογικής βούλη

 26. Αγαπητοί μου φίλοι, φανατικοί οπαδοί των εργολάβων, σε ποιό σημείο φτάσατε….. να προσκυνάτε τους εργολάβους λες και δεν είναι αυτοί που σε συνεργασία με τους καρεκλοκένταυρους που λέτε, έφτασαν την χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα.
  Για να σας συνδέσω όλα αυτά λοιπόν θα σας αναφέρω το εξής: Μεγαλοεργολάβος της περιοχής είχε κρεμασμένο στο σπίτι του ένα τεράστιο πανώ του κυρίου Δαρσινού. Μετά τις εκλογές ο εργολάβος αυτός πήρε έργο από τον Δήμο μας (με Δήμαρχο Γ. Σαμπάνη) προϋπολογισμού 170000euro. Το έργο αυτό θα εκτελεστεί επί Δημαρχίας Καραγιάννη (εφ’ όσον παραμείνει Δήμαρχος). Ο εργολάβος αυτός τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του κου Καραγιάννη.
  Επί προεδρίας κου Καραγιάννη στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Τροιζηνίας, ο εν λόγω εργολάβος είχε πάρει πολλές εργολαβίες από τον συγκεκριμένο φορέα.
  Να σας θυμίσω επίσης ότι κατά την τελευταία τετραετία Σαμπάνη (όπου ο κος Καραγιάννης δεν συμμετείχε στον συνδυασμό του τέως Δημάρχου και λειτουργούσε ως εργολάβος) ο εν λόγω εργολάβος δεν είχε πάρει καμία εργολαβία πλην της τελευταίας που ανέφερα παραπάνω.
  Επίσης αν δεν θεωρείται καρεκλοκένταυρος κάποιος ο οποίος είχε εκλεγεί επί 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, ήταν πρόεδρος φορέα που μοίραζε χρήματα μέσω εργολαβιών στους δικού του ανθρώπους τότε ποιος θεωρείται;

 27. Exit says:

  “Αγαπητοί μου φίλοι, φανατικοί οπαδοί των εργολάβων, σε ποιό σημείο φτάσατε….. ”

  Ο υποψήφιος υποτιμά τους ψηφοφόρους και μάλιστα προεκλογικά! Νέα επίπεδα γραφικότητας!
  Ζήτω τα ζωνιανά λέμε!!!

 28. ΣΠ says:

  Κε Αθανασίου,

  για τις αναθέσεις που έγιναν επί Δημαρχίας Σαμπάνη και αντιδημαρχίας Δαρσινού ας μιλήσουν οι αρμόδιοι. Φαντάζομαι ότι δεν έγιναν χωρίς τις νόμιμες διαδικασίες. Όσον αφορά στις κουμπαριές, σε έναν μικρό τόπο είμαστε όλοι κουμπάροι μεταξύ μας, όπως κι εσείς άλλωστε…
  Τώρα, αναρωτιέμαι γιατί σας ενοχλεί τόσο ένας νόμιμα εκλεγμένος επί 12ετία σύμβουλος ο οποίος άσκησε διοίκηση και μάλιστα καλή, λόγω της ιδιότητάς του, μόνο στον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο. Μήπως γιατί ανέκοψε την άνοδό σας στη Δημαρχία; Είναι γνωστό τοις πάσι ότι αν ήσασταν ο μόνος υποψήφιος έναντι του κ. Δαρσινού, ο οποίος λόγω εκρηκτικού χαρακτήρα έχει δημιουργήσει αντιπάθειες στους πολίτες, θα είχατε σοβαρότατες πιθανότητες να είστε ο επόμενος δήμαρχος. Ευτυχώς για μας που κατέβηκε στον εκλογικό στίβο ο κ. Καραγιάννης, διότι είναι άνθρωπος που έχει δώσει δείγματα γραφής, έχει δουλέψει πολύ στη ζωή του, και διακατέχεται από σπάνιο ήθος, το οποίο διεφάνη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου όπου αντιμετώπισε τις ύβρεις και τη λάσπη που τον έβαλλαν από παντού με αξιοπρέπεια και ανωτερότητα, και γι’ αυτό βεβαίως έλαβε την αναγνώριση από τον κόσμο.
  Και κάτι άλλο, επιτέλους ξεκαθαρίστε σε ποιον πολιτικό χώρο ανήκετε, γιατί προεκλογικά υποστηρίζατε τη ΝΔ (είναι γνωστή η πολιτική τοποθέτηση των Τροιζηνίων και των Μεθανιτών) και μάλιστα μοιράζατε και φυλλάδια που συνέδεε τη Συμφωνία του κ. Λοβέρδου με τη Συμφωνία του κ. Καραγιάννη. Τώρα, που ο άνεμος φυσάει προς ΣΥΡΙΖΑ, γυρίζετε προς τα εκεί… Δεν έχετε αντιληφθεί ίσως ότι ο κόσμος έχει σιχαθεί τα κόμματα και τους εκπροσώπους τους και ψάχνει για άφθαρτα και τίμια πρόσωπα, κάτι που σαφώς δεν αντιπροσωπεύετε εσείς.
  Παρακαλώ συνεχίστε έτσι, γιατί αποδυναμώνετε ακόμα περισσότερο τον εαυτό σας και την παράταξή σας.

 29. πολιτης says:

  Ενα Ice Bucket Challenge θα μας λύσει το πρόβλημα κυριοι! Ο καλύτερος εκλέγεται Δήμαρχος!

 30. Γαλατιώτης says:

  Κύριε Αθανασίου προφανώς δεν ξέρετε καν την διαφορά ανάμεσα σε εργολάβο και μελετητή.
  Φτάνει πια με τη λάσπη.

 31. πολιτης says:

  Τελικά νομότυπα πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του κ. Καραγιάννη, υπήρχε έγγραφο που το αποδεικνύει. Μ’αρέσει που κάποιοι έβγαζαν κατεβατά ανακοινώσεων ενώ γνωρίζουν την πραγματικότητα. Τελικά ποιοι ψεύδονται και υποκρίνονται έναντι του λαού της Τροιζηνίας κ μας εμπαίζουν…είναι φανερό. Ο λαός της Τροιζηνίας σίγουρα έχει καταλάβει πλέον!
  …πόσο χαζούς μας θεωρείται κύριοι? Θα σας αποδείξουμε ότι δεν είμαστε…και θα είμαστε πολλοί!

 32. Παιδιά, ηρεμήστε και απαντήστε:

  1.Υπάρχει απόφαση του ΔΠΠ ναι ή όχι;
  2.Αν δεν υπάρχει τότε πως λέτε πως είναι αθώος ο Κ. Καραγιάννης;
  3.Αν υπάρχει πως ορκίστηκε και ανέλαβε τη δημαρχία.
  4. Είναι ταλαιπωρία η κορυφαία συμμετοχή διαδικασία της Δημοκρατίας. Αν ταλαιπωρείστε μην πάτε να ψηφίσετε.
  5. Τα ψευδώνυμα τα χρησιμοποιούσαν οι κουκουλοφόροι στην Κατοχή. Βγάλτε τις κουκούλες για να φανούν οι μάσκες …
  6. Ωραίοι είστε και ζητάτε πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης και κοινωνικών φρονημάτων. Ποτέ δεν έκρυψα τις πολιτικές και ιδεολογικές μου πεποιθήσεις. Στο ίντερνετ υπάρχουν δεκάδες αναφορές για τις απόψεις μου. Αντιλαμβάνομαι δεν τις γνωρίζετε για αυτό και λέτε αυτά που λέτε, αλλιώς θα προβληματιζόσασταν αρκετά…

 33. Εxit says:

  “Είναι ταλαιπωρία η κορυφαία συμμετοχή διαδικασία της Δημοκρατίας. Αν ταλαιπωρείστε μην πάτε να ψηφίσετε.”

  Πόσο ειρωνικό να ακουγεται κάτι τέτοιο απο τον άνθρωπο που έβαλε σκοπό να βγει δήμαρχος με αποφαση δικαστηρίου παρα το γεγονός οτι μαυρίστηκε απ τους ψηφοφόρους.

  Οσο για τα παιδιάστικα επιχειρήματα 1-3, να ξέρετε οτι δεν μιλάτε σε χαζους. Γνωριζουμε οτι μεσολαβει κάποιο χρονικο διάστημα απο την απόφαση μέχρι την κοινοποιησή της. Εσεις το γνωρίζετε;

  ” Τα ψευδώνυμα τα χρησιμοποιούσαν οι κουκουλοφόροι στην Κατοχή. Βγάλτε τις κουκούλες για να φανούν οι μάσκες …”

  Δεν το γράφετε για μενα, αλλα θα σας απαντήσω.
  Κατ αρχην, ψευδωνυμα χρησιμοποιουσαν οι αντιστασιακοι στην Κατοχη.

  Αλλα, όταν κάποιος δεν μπορεί να απαντήσει με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και για την ΟΥΣΙΑ της αντιπαράθεσης προσπαθει να την εκτρέψει προς πρόσωπο που εκφραζει την άποψη αυτή. Οποιος διαβάζει αυτο το θεμα και τις απαντήσεις που δοσατε διαπιστώνει οτι αναζητάτε την παραμικρή ευκαιρία να ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ τη συζήτηση.
  Δεν θα σας κάνω τη χάρη, μιλήστε με επιχειρήματα και οχι με χαρακτηρισμους σε πρόσωπα.

 34. Α.Λ says:

  Κ. Αθανασίου,

  Θεωρώ πως δεν σας έχουν μείνει και πολλά να πείτε.
  Βγαίνουν όλα στην επιφάνεια. Ό,τι εμποδίζατε εσείς και ο κ. Δαρσινός.
  Ας μην ξεγιελόμαστε, τα είδαμε και στη χθεσινή εκπομπή του ΑΝΤ1 (πρωινο ΑΝΤ1).
  Και επειδή δεν δράττε μόνος σας.. Μου προκαλέι εντύπωση που εσείς και η παρέα σας δεν έχετε σχολιάσει τίποτα σχετικά με το χθεσινό συμβάν…
  Κρίμα και είστε φίλοι!! Ένα αφιέρωμα επιβάλλεται..

  Καλημέρα σας!!

 35. πολιτης says:

  ….τα λόγια είναι περιττα…Μαρινέλλα! Αφιερωμένο! Εξαιρετικά!

 36. ΣΠ says:

  “Αν δεν υπάρχει τότε πως λέτε πως είναι αθώος ο Κ. Καραγιάννης;”

  Να σας θυμίσω ότι η απόφαση που πάρα πολύ καλά γνωρίζετε απέρριψε την ένστασή σας ως προς το ασυμβίβαστο του κ. Καραγιάννη, άρα είναι πανηγυρικά αθώος.

  Όσον αφορά τη δημοκρατική διαδικασία που επικαλείστε, εσείς ο ίδιος την καταστρατηγείτε και την αρνείστε με τις σκόπιμες, μεθοδευμένες και σε συνεννόηση με τους εντολοδόχους σας, ενστάσεις.

  Και επειδή πρόκειται πράγματι για ταλαιπωρία, ο λαός θα σας τιμωρήσει όλους, και να είστε ευτυχής αν μπορέσετε να μπείτε εσείς ο ίδιος στο ΔΣ ως αντιπολίτευση.

  Επαναλαμβάνω, συρόμαστε σε επαναληπτικές εκλογές εξαιτίας της μεγαλομανίας του κ. Αθανασίου και της επιμελούς αμέλειας του κ. Δαρσινού.

 37. Έκπτωτος Περιφερειακός Σύμβουλος του Τατούλη λόγω…αναθέσεων
  3/9/2014

  Λίγες ημέρες μετά την ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Τατούλη με απόφασή του το Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης έκανε δεκτή προσφυγή των Περιφερειακών Συμβούλων της παράταξης του Οδυσσέα Βουδούρη και κύρηξε έκπτωτο τον Περιφερειακό Σύμβουλο κύριο Γιαννακόπουλο καθώς 20 ημέρες πριν από τις εκλογές του ανέθεσε δημόσιο έργο 166.787 ευρώ και το τελευταίο 15μηνο έργα ύψους 492.637 ευρώ.

  Η παράταξη Πελοπόννησος πρώτα του κυρίου Βουδούρη εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

  Με απόφασή του που δημοσιεύθηκε σήμερα, το Διοικητικό Εφετείο Τρίπολης έκανε δεκτή την ένσταση των περιφερειακών συμβούλων του Συνδυασμού μας και κήρυξε έκπτωτο τον κ. Ν. Γιαννακόπουλο, εκλεγμένο περιφερειακό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο Τατούλη.

  Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει, πανηγυρικά, αλλά και δραματικά ταυτόχρονα, όσα κατήγγειλε η «Πελοπόννησος Πρώτα» πριν από τις εκλογές. Δηλαδή ό,τι στην Πελοπόννησο έδρασε και δρα ένα καλά οργανωμένο «Σύστημα», που με εμμονή υποστηρίζει ιδιοτελή συμφέροντα. Επίσης, επιβεβαιώνει ότι ο κ. Γιαννακόπουλος είχε ουσιαστικό κώλυμα εκλογιμότητας, εφόσον ακόμα και μόλις 20 μέρες πριν τις εκλογές, ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης του ανέθεσε δημόσιο έργο, ύψους 166.787 ευρώ. Ενώ ο Περιφερειάρχης έχει αναθέσει στον έκπτωτο πλέον περιφερειακό σύμβουλο το τελευταίο 15μηνο έργα ύψους 492.637 ευρώ!

  Η «Πελοπόννησος Πρώτα», ως αξιωματική αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα συνεχίσει να ασκεί έλεγχο για πράξεις αδιαφανείς, παράτυπες και αντιδεοντολογικές του κ. Τατούλη, υλοποιώντας τις προγραμματικές της δεσμεύσεις προς το λαό της Πελοποννήσου.

  Ας περιγράψουμε όμως σύντομα ποια ήταν η συνεργασία του κυρίου Γιαννακόπουλου με τον κύριο Τατούλη και ποια έργα είχαν ανατεθεί στην εταιρεία του.

  25 Φεβρουαρίου 2014 ο κ. Γιαννακόπουλος εμφανίζεται ως ανάδοχος του έργου «Βελτίωση βατότητας και ασφαλτόστρωση οδού από Απιδίτσα προς Μονάδα ΔΕΗ (Θέση Παρασπόρια) από Ε.Ο. Μεγαλόπολης-Ίσαρη», συνολικού κόστους 73.338,20 ευρώ.

  Λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου 2014 η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχε αναθέσει επίσης στον κ. Γιαννακόπουλο τη «Συντήρηση κατά τμήματα του επαρχιακού δρόμου προς πράσινο από τη διασταύρωση με την 111 Ε.Ο. Τρίπολης-Πάτρας», συνολικού κόστους 132.000 ευρώ.

  Ο κ. Γιαννακόπουλος ωστόσο εμφανίζεται ως ανάδοχος ακόμη δύο έργων. Το πρώτο με ημερομηνία 25 Σεπτεμβρίου 2013 που αφορά στην «Αποκατάσταση ζημιών εθνικής οδού Τρίπολης-Καλαμάτας στη θέση Δερβένι Π.Ε. Αρκαδίας», το κόστους του οποίου ανήλθε σε 25.500 ευρώ και το δεύτερο με ημερομηνία 26 Μαρτίου 2014 για «Εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου Βλαχέρνα-Χωτούσα-Λίμνη-Όρια Νομού-Κανδήλα», με κόστος που άγγιξε τα 95.011 ευρώ.

  Παραβιάζεται η νομοθεσία

  Κάτι τέτοιο όμως παραβιάζει κατάφωρα τη σχετική νομοθεσία του Καλλικράτη για τους υποψηφίους. Συγκεκριμένα το άρθρο 117 του νόμου 3850/2010 ορίζει ρητά ότι υπάρχει ασυμβίβαστο στο να εκλεγούν όσοι λαμβάνουν έργα από την Περιφέρεια η αξία των οποίων ξεπερνά τα 5.000 ευρώ.

  Δεν μπορούν να εκλεγούν ή να είναι περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι:

  Όποιοι συνδέονται με την περιφέρεια ή τα νομικά της πρόσωπα, με συμβάσεις προμήθειας εκτέλεσης περιφερειακού έργου, παροχής υπηρεσιών, παραχώρησης δικαιώματος εκμετάλλευσης περιφερειακού έργου, η περιφερειακής υπηρεσίας με αντικείμενο αξίας πάνω από 5.000 ευρώ ετησίως.

  Τη θέση του κ.Γιαννακόπουλου παίρνει ο Περιφερειακός Σύμβουλος κύριος Ντάνος Θεόδωρος

 38. Α.Λ says:

  Κάτι δικό σας έχετε να μας πείτε;;;;

 39. πολιτης says:

  …..Και οι εφημερίδες σήμερα έγραφαν….. “Νέα. Και ειδήσεις απ όλη την Ελλάδα”… Είστε σοβαρός? Γιατί δεν μας αναφέρεται επί της ουσίας “εδώ” τι γίνεται… αφού στοιχεία έχετε καθώς λέτε… Ορίστε ο λαός της Τροιζηνίας είναι όλως αυτιά… Πόσο θα περιμένουμε, μιαν αιωνιότητα?

 40. πολιτης says:

  Αν θέλετε μπορείτε να πείτε τα παραμυθάκια σας στον ΑΝΤ-1, αλλά εκεί πρόλαβαν άλλοι…εσείς μπορείτε να διαλέξετε άλλο καναλακι το mega π.χ επίσης καλό για διαφήμιση θεατρικών παραστασεων.

 41. Παιδιά αναρτήθηκε η απόφαση. Το κενό νόμου ξεπεράστηκε. Προσωρινώς…

 42. Εxit says:

  Ωρες ωρες αναρωτιέμαι αν κάποιος πολιτικός αντίπαλος χακαρει το λογαριασμό του κ. Αθανασίου με σκοπό να τον παρουσιάσει γραφικο και ασυνάρτητο.

 43. Μου αρέσει η αντιφατικότητα σου. Γραφικοί ήταν πάντα όλοι οι πρωτοπόροι. Οι εργολάβοι ήταν πάντα υλιστές και ληστές… Οι δε φίλοι τους τσανακογλύφτες και πληρωμένοι λακέδες.

 44. Πολλοί, κατά τους κουκουλοφόρους, οι γραφικοί σε όλη την Ελλάδα. Παιδιά, ξυπνήστε, μας φέρατε στο χείλος του γκρεμού με τις επιλογές, πολιτικές και δημοτικές:
  Σε ποιους δήμους είναι πιθανόν να έχουμε επαναληπτικές εκλογές – Δεκάδες ενστάσεις σε όλη τη χώρα (λίστα)
  04 Σεπ 2014ΔΗΜΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  Επαναληπτικές εκλογές σε πολλούς δήμους της χώρας διεκδικούν με μικρότερες ή μεγαλύτερες αξιώσεις συνδυασμοί που συμμετείχαν σε αυτές. Ήδη σε ένα δήμο (Τροιζηνίας) ελήφθη δικαστική απόφαση για την επανάληψη των εκλογών, ενώ και σε μία περιφέρεια (Βορείου Αιγαίου) ακυρώθηκε η εκλογή της νέας περιφερειάρχη Χριστιάνας Καλογήρου.

  Σύμφωνα με την καταγραφή που έκανε η aftodioikisi.gr εξετάζονται από τη Δικαιοσύνη περιπτώσεις παρατυπιών στις εκλογές μεταξύ άλλων στους παρακάτω δήμους:

  -Ωρωπού: Έχει γίνει προσφυγή για μη τήρηση της ποσόστωσης στα Τοπικά Συμβούλια από τον συνδυασμό «Ενεργός Δήμος Ενεργοί Δημότες» του Επαμεινώνδα Δημητρίου. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πραγματοποιηθούν ξανά οι εκλογές χωρίς τον συγκεκριμένο συνδυασμό

  -Σπάτων – Αρτέμιδος: : Έχει γίνει προσφυγή για μη τήρηση της ποσόστωσης γυναικών στο Δημοτικό Συμβούλιο από την «Ελληνική Αυγή» του Γρηγόρη Γερακόπουλου. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να πραγματοποιηθούν ξανά οι εκλογές χωρίς τον συγκεκριμένο συνδυασμό

  -3Β (Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης): Ο πρώην δήμαρχος Σπύρος Πάνάς έχει προσφύγει κατά της ανακήρυξης του νυν δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, καθώς η διαφορά ήταν μόλις 12 ψήφοι. Σε αυτή την περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις.

  -Μάνδρας – Ειδυλλίας: Οι εκπρόσωποι του δεύτερου και τρίτου συνδυασμού έχουν προσφύγει κατά της επανεκλογής του Γιώργου Δρίκου, καθώς το μήκος των ψηφοδελτίων που κατέβασε στις εκλογές ο συνδυασμός του κ. Δρίκου την πρώτη Κυριακή (18/5) ήταν μερικά εκατοστά κοντύτερο και πλατύτερο από αυτό που προβλέπει η εκλογική νομοθεσία. Μάλιστα, μετά την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά που διατάσσει την επανάληψη των εκλογών στο Δήμο Τροιζηνίας λόγω του διαφορετικού μήκους των ψηφοδελτίων, είναι πολύ πιθανό ότι το ίδιο θα συμβεί και σε αυτή την περίπτωση.

  – Χαϊδαρίου: Έχει κατατεθεί ένσταση κατά του συνδυασμού «Όραμα Δημιουργίας – Ηρακλής Δρούλιας» (κατετάγη πέμπτος), για κώλυμα συμμετοχής του για τη θέση του δημάρχου του επικεφαλής του αλλά και γενικά εκλογιμότητας του ακόμη και ως δημοτικός σύμβουλος, λόγω του ότι ταυτόχρονα ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΚΟ «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» (πρώην ΟΣΚ)

  – Κηφισιάς: Εκπρόσωποι του δεύτερου συνδυασμού «Νίκος Χιωτάκης. Σίγουρα βήματα» έχουν καταθέσει ένσταση κατά του νυν δημάρχου Γιώργου Θωμάκου γιατί ανακηρύχθηκε ως υποψήφιος από το δικαστήριο ως Γιώργος αντί Γεώργιος!!!

  -Καλλιθέας: Έχει κατατεθεί ένσταση στο Πρωτοδικείο Πειραιά για να εξεταστεί αν είναι σύννομη η εκλογή του Δημήτρη Κάρναβου και της δημοτικής παράταξης «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΛΛΑΖΕΙ» και κατ” επέκτασιν όλων των επιλαχόντων συνδυασμών.

  -Ρόδου: Έχει γίνει προσφυγή της παράταξης του κ. Στράτου Καρίκη («Ροδίων Όραμα») που κατετάγη δεύτερη κατά του τρίτου Χατζή Χατζηευθυμίου («Ροδιακή Δημιουργία») για μη τήρηση της ποσόστωσης γυναικών για το δημοτικό συμβούλιο. Και σε αυτή την περίπτωση το πιο πιθανό σενάριο είναι να πραγματοποιηθούν ξανά οι εκλογές χωρίς τον συγκεκριμένο συνδυασμό

  -Παγγαίου: Πρόκειται για περίπτωση αντίστοιχη με αυτή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, μόνο που σε αυτή την περίπτωση η διαφορά στο β΄ γύρο μεταξύ του νέου δημάρχου Φίλιππου Αναστασιάδη («Ναι, μπορούμε!») και του πρώην Βασίλη Ξουλόγη («Σωστή Επιλογή») είναι αρχικά 74 και στην συνέχεια 36 ψήφοι. Στην ένστασή του ο κ. Ξουλόγης υποστηρίζει ότι το πολιτικό και το διοικητικό Πρωτοδικείο Καβάλας εσφαλμένα ακύρωσαν ορισμένα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του αλλά και του συνδυασμού του κ. Αναστασιάδη, ενώ προσθέτει ότι υπήρχαν συνολικά 407 ψηφοδέλτια χωρίς την υπογραφή του δικαστικού αντιπροσώπου

  -Μεσσήνης: Μετά την αρχική ισοπαλία η διαφορά μεταξύ του επανεκλεγέντα δημάρχου Στάθη Αναστασόπουλου και τους δεύτερου Γιώργου Τσώνη μετά τις επανακαταμετρήσεις είναι μόλις μία ψήφος, ωστόσο όπως είναι φυσικό, ο κ. Τσώνης έχει καταθέσει ένσταση

  -Σερρών: Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Στέφανος Φωτιάδης που έχασε την εκλογική μάχη για 12 ψηφοδέλτια από τον αντίπαλό του Πέτρο Αγγελίδη, ο οποίος και ανακηρύχθηκε τελικά δήμαρχος, ενώ ζητάει να αναιρεθεί η απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Σερρών, με την οποία απορρίφθηκε η ένστασή του κατά του εκλογικού αποτελέσματος στον δήμο Σερρών.

  -Αγράφων: Ο νυν δήμαρχος Θόδωρος Μπάμπαλης εξελέγη με το 100% των ψήφων αλλά χωρίς αντίπαλο (!) και ο τώρα ο Χρήστος Δημητρόπουλος που αποκλείστηκε από το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας λόγω έλλειψης στοιχείων στον φάκελο κατάθεσης του συνδυασμού του, ζητεί την επανάληψη των εκλογών υποστηρίζοντας ότι ο εκλογικός νόμος, ως προς το σκέλος που αποκλείει υποψηφίους για τυπικούς λόγους, είναι αντίθετος στο συνταγματικό δικαίωμα του εκλέγειν.

  -Κορίνθου: Η διαφορά μεταξύ του επανεκλεγέντα δημάρχου Αλέκου Πνευματικού («Κόρινθος, Πορεία Ευθύνης)» και του Βασίλη Νανόπουλου («Συμμαχία Πολιτών») είναι μόλις 52 ψήφοι και γι’ αυτό το λόγο έχει κατατεθεί ένσταση από τον κ. Νανόπουλο κατά του εκλογικού αποτελέσματος

  -Τριφυλίας: Έχει κατατεθεί ένσταση στο τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας κατά της εκλογής του Παναγιώτη Κατσίβελα στην θέση του δημάρχου με το αιτιολογικό ότι υπάρχει κώλυμα εκλογής του, λόγω της θέσης που κατέχει ως διοικητής της 6ης ΥΠΕ.

  -Ζαχάρως: Η ένσταση έχει κατατεθεί από τον δεύτερο Κώστα Αλεξανδρόπουλο, κατά του πρώτου Πανταζή Χρονόπουλου (σ.σ. είχε τεθεί σε αργία κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο λόγω εκκρεμοτήτων με τη Δικαιοσύνη) και αφορά στην εξέταση ύπαρξης κωλύματος εκλογιμότητας του δημάρχου Ζαχάρως ως προς την ανακήρυξη του συνδυασμού του

 45. Κ.Μ. says:

  ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ..

 46. Κ.Μ. says:

  ολοι κρινεσται απ’ αυτα που λετε απο τον κοσμο. και μην ξεχνατε ολοι ψηφοφοροι ειμαστε. και η βλακια κρινεται επίσης.

 47. Α.Λ says:

  Ζηλεψατε με τοσες ενστασεις και ειπατε ας στειλω κε γω μια ε;;

  Μπραβο Μπραβο!!!

 48. Με πρωτοβουλία μας, δώσαμε στην δημοσιότητα την απόφαση. Την δημοσίευσε ήδη και το Porosnews.gr και άλλα ΜΜΕ. Θα δώσουμε και τις ενστάσεις και τα υπομνήματα και τις αντικρούσεις. Θέλουμε να βγάλετε ανεπηρέαστα τα δικά σας συμπεράσματα. Για παράδειγμα, μέσα σε αυτούς που το ΔΔΠ ρίχνει ευθύνες είναι και οι εφορευτικές επιτροπές και οι δικαστικοί αντιπρόσωποι, που πληρώθηκαν από την Πολιτεία να κάνουν την δουλειά τους. Ανάμεσα στους 23 δικαστικούς αντιπροσώπους είναι και η νομική σύμβουλος του Κ. Καραγιάννη, που ήταν δικαστική αντιπρόσωπος σε εκλογική τμήμα της Καλλονής. Ρωτήστε την γιατί δεν εφάρμοσε τον νόμο; Γιατί δεν έκανε την δουλειά της σύμφωνα με την νομοθεσία;

 49. ΣΠ says:

  ” Οι δε φίλοι τους τσανακογλύφτες και πληρωμένοι λακέδες.”.

  Κε Αθανασίου,

  έχετε συνηθίσει να κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια.

  Όσον αφορά δε την απόφαση, τη διαβάσαμε και δεν είδαμε πουθενά να αναφέρεται σε παρατυπίες ή αβλεψίες των εφορευτικών επιτροπών. Πάλι αποπροσανατολίζετε τον κόσμο. Εξάλλου, είχατε αντιπροσώπους στις εφορευτικές επιτροπές. Γιατί δεν έκαναν ενστάσεις τότε επιτόπου. Και γιατί εσείς ο ίδιος δεν κάνατε ένσταση στη νομική σύμβουλο του κ. Καραγιάννη που ήταν Δικαστική αντιπρόσωπος; Μήπως γιατί ήταν καθ’ όλα νόμιμη όπως αποδείχθηκε και όπως σας διαβεβαίωσε εκείνη την ώρα τόσο ο ΔΣΑ όσο και το Πρωτοδικείο Πειραιά;
  Ασχοληθείτε λίγο και με τους εντολοδόχους σας κε Αθανασίου που είναι υπεύθυνοι μαζί με σας για την ταλαιπωρία μας και αφήστε το νέο Δήμαρχο ήσυχο να κάνει τη δουλειά του…

 50. Κ.Μ. says:

  Οι δικαστικοι αντιπρόσωποι και οι εφορευτικες δεν εχουν καμια ευθυνη για το ποσο μακρι και ποσο κοντο ειναι το ψηφοδελτιο, η μονη τους ευθυνη ειναι για την ομαλή διεξαγωγη των εκλογων κυριε Αθανασιου και η εφορευτικη για να μοιραζει στους πολιτες τα ψηφοδελτια. Γι’αυτο ειστε υπευθυνοι ολοι εσεις οι υποψηφιοι βλακες που δεν ανοιξατε τα ματια σας, αλλα προφανως ολοι το γνωριζατε και το κανατε σκοπημα. για τους δικους σας λόγους. Οι δικαστικοι λειτουργοι εκαναν σωστα τη δουλεια τους μεχρι το τελος.- κυριε Αθανασιου η κορη σας ειναι δικηγορος αν σωστα ακουγεται γιατι δεν τη ρωτατε για τις υποχρεωσεις των δικαστικών λειτουργών στις εκλογες,αν εχει παραστει ποτε και γνωριζει βεβαια την διαδικασία.
  ..επιπλεον οι δικαστικοι αντιπροσωποι δεν οφειλουν να παίρνουν μαζι και ψυχολογο ή να περνούν και τον ψυχολογικο ταραχο ή crash test καθε φορα που ερχονται στην περιοχη και να λυποθυμουν απο ψυχολογικη πιεση που ασκειτε πανω τους ολοι εσεις οι υποψηφιοι. ασε τα τεστ και τις προκλητικες συμπεριφορες αυτα ομως δεν εγιναν και κακος γνωστα στο πρωτοδικειο για καποιες αψυχολογητες συμπεριφορες “του γιατρού” .

 51. Διαβάστε προσεκτικά την απόφαση εκεί που αναφέρει νομική πλημμέλεια. Διαβάστε με προσοχή και ξανά και ξανά…

 52. του ψυχίατρου σας εννοείτε;

 53. πολιτης says:

  Ο λαός θα δώσει απάντηση ! Η σιωπή μου προς απάντηση σας “ΚΥΡΙΕ” ο θεός να σας κανει ! Αυτό είναι το επίπεδο ενός υποψηφίου δημάρχου προς τον ψηφοφόρο – πολίτη! Γι αυτό κ παραμένετε αντιπολίτευση τόσα χρόνια! Σας λυπάμαι πραγματικά.

  Εύχομαι στους πολίτες καλή ψήφο κ ότι καλύτερο για τον τόπο μας, ο θεός να μας βοηθησει…

  Αυτά κ τέλος! Εύχομαι να βγει εκείνος που σέβεται κ εκτιμά την ψήφο του πολίτη και αγαπά ουσιαστικά τον τόπο κ τους ανθρώπους του!

  Κύριε Αθανασίου….χαιρετίσματα στην εξουσία…Β.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

 54. ΣΠ says:

  Κε Αθανασίου προκαλείτε, αλλά δεν θα σας κανουμε τη χάρη να πέσουμε στο επίπεδό σας, γιατί αυτό επιδιωκετε. Ο/Η ΚΜ ξέρει πολύ καλά για ποιες αψυχολογητες συμπεριφορές μιλάει όπως πολύ καλά γνωρίζετε και εσείς και οι συνεταίροι σας.
  Οσον αφορά δε στην “νομική πλημμελεια” που γράφει η απόφαση, όσοι γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση και διαθέτουν και την κοινή λογική καταλαβαίνουν οτι αναφέρεται στην νομική πλημμελεια του κ. Δαρσινου και του επιτελείου του που αγνόησαν στη χειρότερη ή δεν γνώριζαν στην καλύτερη την εγκύκλιο για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής των εκλογών.
  Αντί λοιπόν να ψευδεσθε κατά συρροήν και να αφήνετε υπονοούμενα για σοβαρούς επαγγελματίες, όπως τις τελευταίες μέρες τα εχετε βάλει με τους δικαστικούς αντιπροσώπους και συγκεκριμένα με τη νομική σύμβουλο του κ. Καραγιάννη, κοιτάξτε να δικαιολογήσετε την παράλογη εμμονή σας με την εξουσία στους ψηφοφόρους σας, μήπως κρατήσετε καμμία ψήφο για τις επικείμενες εκλογές…
  Και παρακαλώ, το επόμενό σας σχόλιο να έχει επιχειρήματα και οχι ψεύδη και συκοφαντίες.

 55. Αγαπητέ ΚΥΡΙΕ, είναι απάντηση ενός επωνύμου ανθρώπου προς ένα ανώνυμο, υβριστή, άθλιο σε επιχειρήματα ( ποιος είναι ο εντολέας σας…) που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του.

Σχολιάστε