Μέτρα κατά της διάδοσης του κορονοϊού λαμβάνει η Κοινοπραξία Saronic Ferries – Εφαρμογή του ορίου 50% για τους επιβάτεςΜέτρα αποτροπής διάδοσης του κορονοϊού, λαμβάνει η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού Saronic Ferries. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση: 

 

Σεβόμενοι απόλυτα τον απαράβατο κανόνα της αποφυγής του αποκλεισμού των νησιών, ως Saronic Ferries εξετάσαμε ενδελεχώς όλες τις πιθανές ενέργειες που θα συμβάλουν στον περιορισμό εξάπλωσης του Κορονοϊού και ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό για τις αποφάσεις και τις εφεξής δράσεις μας.

1) Από αύριο, Τετάρτη, 18 Μαρτίου, θα εκτελούμε μόνο 2 δρομολόγια ημερησίως για τις καθημερινές ημέρες, ένα πρωινό και ένα απογευματινό. Ημέρες Παρασκευή και Κυριακή θα εκτελούμε 4 δρομολόγια ημερησίως, ενώ ημέρα Σάββατο 3 δρομολόγια. (Αναλυτικά, στο sf.gr)

2) Επίσης, μειώνουμε αυτοβούλως το πρωτόκολλο επιβατών στα πλοία μας στο 50%, ώστε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερες αποστάσεις ανά επιβάτη στους χώρους ενδιαίτησης.

3) Από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης της Πανδημίας, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των Υπουργείων Υγείας και Ναυτιλίας, έχουμε εκπονήσει σχέδιο δράσης για πιθανή αντιμετώπιση κρούσματος του ιού COVID-19 εν πλω και προληπτικές ενέργειες περιορισμού διάδοσης του, καθώς και ενημέρωσης των επιβατών σχετικά με τις προληπτικές ενέργειες, τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση του.

Τα παραπάνω μέτρα είναι προσωρινά και θα μεταβάλλονται αναλόγως και των οδηγιών / μέτρων από τις αρμόδιες Αρχές.
Σχολιάστε