Λεµόνι, κρασί και µέλι Τροιζηνίας στην ΕΞΠΟΤΡΟΦΤα τοπικά προϊόντα της Τροιζηνίας κερδίζουν συνεχώς έδαφος στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Φωτογραφίες: Κατερίνα Νοµικού

∆υναµική ήταν η παρουσία επιχειρήσεων από την Τροιζηνία στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, που πραγµατοποιήθηκε το τριήµερο 26-29 Ιανουαρίου, στο Ολυµπιακό Κέντρο ιφασκίας στο Ελληνικό, προσφέροντας µια µοναδική γαστρονοµική εµπειρία στους επισκέπτες της. Τρεις επιχειρήσεις της Τροιζηνίας, µε δύο περίπτερα, συµµετείχαν στη φετινή έκθεση, προωθώντας στους επισκέπτες τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, όπως τα παρασκευάσµατα από λεµόνι, το κρασί και το µέλι. Συγκεκριµένα, για δεύτερη συνεχή χρονιά το ζαχαροπλαστείο του ∆ηµήτρη Βλάχου από τον Γαλατά συµµετείχε στην έκθεση, προωθώντας τη σπιτική λεµονάδα «Λεµονοδάσος», η οποία παρασκευάζεται από φυσικό λεµόνι, χωρίς συντηρητικά. Σύµφωνα µε τις εκτιµήσεις του κ. Βλάχου, η φετινή ανταπόκριση των επισκεπτών στο περίπτερο της επιχείρησης αυξήθηκε κατά 50% σε σύγκριση µε πέρυσι, µε τους επισκέπτες να αποκοµίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις από τα προϊόντα της επιχείρησης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Saronic Magazine
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Τάσος Γκούμας says:

    Σοβαρότητα, υπευθυνότητα, φαντασία, εργατικότητα.
    Η προσπάθεια για ποιοτικά προϊόντα, που το έχουν πετύχει τα παιδιά, και η τοποθέτησή τους σε ευρύτερες αγορές είναι Πραγματική Οικονομία.
    Ευχόμαστε υγεία, κουράγιο και επιτυχίες.

Σχολιάστε