Κ. Καραγιάννης : Ο λόγος για τον οποίο οδηγείται ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σε επαναληπτικές εκλογέςkaragΣε προεκλογικό κλίμα βρίσκεται ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων, μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής της εκλογικής αναμέτρησης που επαναλαμβάνεται. Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Κώστας Καραγιάννης, ενημερώνει τους πολίτες της Τροιζηνίας με την κάτωθι ανοιχτή επιστολή:

Αγαπητοί μου συμπολίτες, φίλες και φίλοι,

 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνω ότι ο λόγος για τον οποίο οδηγείται ο Δήμος μας σε επαναληπτικές εκλογές, αποκλειστικά και μόνο υπεύθυνος είναι ο κ. Σάββας Αθανασίου, ο οποίος είχε υποβάλει ένσταση ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς.

Επί της ανωτέρω ενστάσεως εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. Ε 3298/2014 απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιώς, η οποία διέταξε την επανάληψη της ψηφοφορίας σε όλα τα εκλογικά τμήματα του Δήμου μας, επειδή τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Τροιζηνίας – Μεθάνων» με επικεφαλή τον κ. Νίκο – Στράτο Δαρσινό είχαν διαστάσεις μικρότερες κατά έξι εκατοστά των προβλεπομένων σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Σας επισυνάπτουμε την υποβληθείσα ένσταση του κ. Αθανασίου, καθώς και την απόφαση του Τριμελούς Διοικ. Πρωτοδικείου Πειραιώς, διότι ο κ. Αθανασίου για άλλη μία φορά με δημοσιεύσεις σε διάφορα site προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια.

Κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί, να παραπλανεί τους πολίτες και να δημιουργεί εντυπώσεις!

Ο λαός για άλλη μία φορά θα δώσει την απάντησή του στις κάλπες την 30η Νοεμβρίου 2014.

Ο λαός έχει εκλέξει Δήμαρχο (παρόλο που από κάποιους δεν έγινε σεβαστό και αποδεκτό) και για άλλη μία φορά θα οδηγηθεί στις κάλπες και θα εκλέξει, χωρίς να επηρεασθεί από κανέναν.

Τη θέληση και την ετυμηγορία του λαού της Τροιζηνίας και των Μεθάνων κανένας δεν μπορεί να την αλλάξει.

 

 

Ο Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙ ΟΙΚ. ΠΡΩΤ. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ε3298-2014 Μερος1

ΑΠΟΦΑΣΗ Ε3298-2014 Μερος2
Σχολιάστε