Κώστας Κατσαφάδος: “Δεν είναι αποδεκτή η κατάργηση του Αστυνομικού Σταθμού Δρυόπης”Στην απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προχωρήσει στην κατάργηση του Α.Σ. Δρυόπης στο Δήμο Τροιζήνας αναφέρεται ο Πολιτευτής Α’ Πειραιώς και Νησιών της ΝΔ Κώστας Κατσαφάδος:

«Ο Αστυνομικός Σταθμός Δρυόπης καλύπτει μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή στο Δήμο Τροιζήνας.

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μεθοδεύει την κατάργησή του με αποτέλεσμα να δημιουργείται έντονο συναίσθημα ανασφάλειας στους κατοίκους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τίθεται ζήτημα λειτουργικού κόστους αφού το κτήριο στο οποίο στεγάζεται η υπηρεσία είναι ιδιοκτησία του Δήμου Τροιζήνας και έχει παραχωρηθεί δωρεάν στην Ελληνική Αστυνομία.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει λογική και ηθικό υπόβαθρο στην αναστολή λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Δρυόπης.

Επισημαίνω την έξαρση της εγκληματικότητας και των παραβατικών συμπεριφορών που επιβάλλουν τη λειτουργία του συγκεκριμένου αστυνομικού σταθμού που καλύπτει τις ανάγκες και των γειτονικών χωριών αλλά και το γεγονός ότι η περιοχή αντιμετωπίζει πρόβλημα λαθρομετανάστευσης.

Καλώ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να επανεξετάσει το ζήτημα και κυρίως να αποκτήσει ολοκληρωμένη ενημέρωση για την περιοχή και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν.

Οι πολίτες στην Περιφέρεια και στα νησιά της Α΄ Πειραιά έχουν δικαίωμα στην ασφάλεια».
Σχολιάστε