Κωμικοτραγική η κατάσταση στο Αργολικό Ποδόσφαιρο – Παράδειγμα προς μίμηση ο Ποσειδώνας ΠόρουΓια γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση στο ποδόσφαιρο της Αργολίδας, μια μόλις αγωνιστική μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας.

Η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Αργολίδας, ανακοίνωσε ότι αναβάλονται οι αγώνες της 2ης αγωνιστικής, καθώς τα περρισότερα γήπεδα της Αργολίδας δεν έχουν άδεια τέλεσης αγώνων.

Το πρόβλημα που έχει προκύψει δεν απασχολεί τον Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου, καθώς η διοίκηση της ομάδας έχει εξασφαλίσει από πέρσι την αδειοδότηση τέλεσης αγώνων για το γήπεδο του Κ.Ε. Πόρος.

Να θυμίσουμε πως η ομάδα του Ποσειδώνα Πόρου, είχε ταλαιπωρηθεί πέρσι – και ενώ αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία Αργολίδας – από το συγκεκριμένο ζήτημα και είχε αναγκαστεί να αγωνίζεται για τέσσερις μήνες μακριά από το γήπεδο της στον Πόρο, με συνέπεια να υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά.

Να σημειώσουμε ότι ο Ποσειδώνας Πόρου, ανέδειξε το συγκεκριμένο ζήτημα υποβάλοντας ένσταση πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα Δρεπάνου, για την μη εφαρμογή του Αθλητικού Νόμου (άρθρο 84 παρ. 9 α & 9 β).

Η κίνηση της διοίκησης του Ποσειδώνα, εξόργισε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, ο οποίος εξαπέλεισε σφοδρή επικοινωνιακή επίθεση προς την ομάδα του Πόρου, προκειμένου να καλύψει τη δική του αδράνεια και τις ευθύνες, που αναλογούν στην ΕΠΣ Αργολίδας, για την μη ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α1.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, προκαλούνται τα εύλογα ερωτήματα:

Οι παράγοντες της ΕΠΣΑ δεν διδάχτηκαν απολύτως τίποτα από την περσινή περιπέτεια του Ποσειδώνα Πόρου;

Πως προχώρησαν στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος πριν καν εξασφαλίσουν, σε συνεργασία φυσικά με τα Σωματεία, πως τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Πρωταθλήματος έχουν άδεια διεξαγωγής αγώνων;

Αν το συγκεκριμένο ζήτημα, κρυβόταν επιμελώς κάτω από το χαλάκι, τότε ποιος θα έφερε την ευθύνη για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών στα γήπεδα;

Με δεδομένο ότι το γήπεδο του Πόρου είναι το μοναδικό γήπεδο που έχει εξασφαλίσει την Άδεια Διεξαγωγής Αγώνων, οι παραπάνω εξελίξεις έρχονται να δικαιώσουν το Δ.Σ του Α.Ο. Ποσειδώνα Πόρου για την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία με την οποία οι άνθρωποι που διοικούν το σωματείο του Πόρου, κινούνται.

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός, ότι σε αυτή την κομβική στιγμή για το Αργολικό Ποδόσφαιρο, παρέχεται η δυνατότητα στον Ποσειδώνα Πόρου να μοιραστεί την εμπειρία του, αλλά και την τεχνογνωσία του με τα υπόλοιπα σωματεία της Αργολίδας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες με τα γήπεδα τους.

Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω δημοσιεύσεις του sport.argonafplia.gr:

Β.Σιδέρης: Επαναλαμβάνω, η ΕΠΣΑ δεν έχει καμία ευθύνη!

Ο Γιάννης Μαντζούνης για όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο Αργολικό πρωτάθλημα

Α1 Αργολίδας: Παράτυπα οι φίλαθλοι στα γήπεδα – Ποιοι έχουν την ευθύνη για το έγγραφο 244460;

Τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Προς αναβολή οι αγώνες της Α1 στην Αργολίδα – Τεράστια τα ερωτηματικά

 
Σχολιάστε