Κυκλοφορεί το Saronic Magazine ΜαρτίουΣτα σταντ του Πόρου βρίσκεται το τεύχος Μαρτίου του δημοφιλούς Free Press περιοδικού Saronic Magazine.

Το εξώφυλλο του νέου τεύχους απεικονίζει μια υπέροχη φωτογραφία της Κατερίνας Νομικού, με τα Φλαμίνγκο της Ψήφτας. Στις σελίδες του περιοδικού, θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα από τα νησιά του Σαρωνικού και τον Πειραιά, όπως και τα κυριότερα events του μήνα στην Αθήνα.

Στο σαλόνι του Saronic Magazine φιλοξενείται αφιέρωμα στον υγρότοπο της Τροιζηνίας με τίτλο “Ψήφτα: Η πατρίδα των πουλιών”, ενώ η σελίδα του Πόρου φιλοξενεί επετειακό αφιέρωμα από την άφιξη του Καποδίστρια στο νησί τον Φεβρουάριο του 1828.

Μπορείτε να διαβάσετε το περιοδικό στην ηλεκτρονική του μορφή στη διεύθυνση: http://www.saronicmagazine.com/

 
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Τάσος Γκούμας says:

  Πολύ ωραία φωτογραφία.
  Τα φλαμίγκος και το Νερό.
  Χωρίς το νερό θα έρχονταν τα Φλαμίγκος; Προφανώς όχι.
  Αλλά και ο Άνθρωπος δεν θα υπήρχε χωρίς το Νερό.
  Οι επιστήμονες ως ένδειξη ύπαρξης Ζωής σε κάποιο αστέρι αναζητούν πρώτα σημάδια ύπαρξης Νερού.
  Εμάς εδώ στην Τροιζηνία δεν μας απασχολεί και πολύ το θέμα. Υπάρχουν εξαιρέσεις φορέων που ενδιαφέρονται και ανταποκρίνονται στο αίτημα για αντιμετώπιση του προβλήματος.
  Σύντομα θα επιχειρήσουμε, με τη σύμφωνη γνώμη τους, να γνωστοποιήσουμε ποιοι είναι αυτοί οι φορείς ώστε να έχουν την Δημόσια Αποδοχή και τον Δημόσιο Έπαινο.
  Έχουμε Νερό για ύδρευση και άρδευση που συνεχώς τα τελευταία 30 χρόνια μειώνεται και εμείς ασχολούμαστε να φιάχνουμε δρόμους, να ξηλώνουμε άσφαλτο και να την ξανακατασκευάζουμε, να φιάχνουμε ντόκους μεγάλους για μεγάλα πλοία που δεν έρχονται, να φιάχνουμε ανεμογεννήτριες που δεν ξέρουμε πόσο κοστίζουν και πόσα ορυκτά καύσιμα υποκαθιστούν (βλέπε σχετικές αποφάσεις Ευρωκοινοβουλίου και Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου), να φιάχνουμε πλατείες, γήπεδα, πεζοδρόμια, αλλά να πάρουμε μια απόφαση για το Νερό δεν το καταφέρνουμε. Είναι ίσως πολύ δύσκολο.
  Το έχουμε όμως ήδη πληρώσει ακριβά αυτό και το καταλαβαίνουν μόνο, δυστυχώς, οι αγρότες που δεν έχουν να ποτίσουν και έχουν εγκαταλείψει τα χωράφια τους.
  Θα το πληρώσουμε ακόμα περισσότερο στο κοντινό μέλλον και τότε θα το καταλάβουμε όλοι για τα καλά.

  Τάσος Γκούμας

Σχολιάστε