Κοινωνικά μηνύματαΛάβαμε τα ακόλουθα μηνύματα από φίλους του Porosnews.gr:

Θερμά ευχαριστούμε όλους τους φίλους Ποριώτες, που μας συμπαραστάθηκαν στην μεγάλη απώλεια του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού Δημήτρη (Μίμη) Παππά.
Η σύζυγος Ζωή Τσακίρη τα τέκνα τα εγγόνια


Το Σάββατο, 14 Οκτωβρίου, στον Ι. Ν. Ευαγγελιστρίας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στον Πόρο, ώρα 9 π.μ, θα γίνει ετήσιο μνημόσυνο τού Δημητρίου Ν. Πάνου.

Η σύζυγος, τα αδέλφια, οι λοιποί συγγενείς
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣ.ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Καλό παράδεισο ευχόμαστε όλοι και προσευχόμαστε για την αγνή ψυχή τους. Θυμόμαστε την καλοσύνη τους και τον ανθρωπισμό και των δύο συμπατριωτών μας.
  Η ζωή είναι τόσο ανεκτίμητη, ώστε η μόνη αντιστάθμιση στην αξία της είναι το μυστήριο του θανάτου. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι και γι αυτό ας μη ξεχνάμε να φορτίζουμε την καρδιά μας με αγάπη και να τη ξεφορτώνουμε από αρνητικές σκέψεις.
  Αιωνία η μνήμη των καλών συμπατριτών μας.
  Α. ΑΝΤΑΝΗΣ

 2. Nikl says:

  Κύριε Αντάνη.Δεν αφήνετε ευκαιρία να σας διαφύγει προκειμένου να εκφράσετε τα λογοτεχνικά σας προσόντα.Απορώ πως δεν συνοδεύσατε το σχόλιό σας με κάποιους επίκαιρους στοίχους σας,πιθανώς και μελοποιημένους από σας τον ίδιο.

 3. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Αφού τα ζητάει ο κύριος Nikl να του πούμε και κάτι από αυτά που τον αφορούν άμεσα:
  Το άπειρο και η ανθρώπινη βλακεία είναι απροσμέτρητα. Και για το άπειρο δεν είμαι και τόσο σίγουρος.
  Άλμπερτ Αινστάιν

 4. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Κύριε Nikl, καλημέρα σας. Δεν γνωρίζω τι μπορεί να κουβαλάτε στο μυαλό σας, γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι η ψυχούλα σας είναι τόσο μαύρη.Αλλά μια και επιμένετε να συνοδεύσω το σχόλιό μου με κάτι που να σας αφορά άμεσα, σας θυμίζω τα λόγια του Albert Einstein:ΔΥΟ ΠΡΑΓΑΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΝ: ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΒΕΒΑΙΟΣ.
  Εγώ δεν συμφωνώ 100% ότι τα λόγια του Αινστάιν αφορούν όλους τους ανθρώπους. Σε μερικούς όμως που δεν έχουν σεβασμό σε τίποτα νκαι κυρίως στη θλίψη των συντοπιτών μας ταιριάζουν 100%.
  ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε