Κιθάρες με φόντο το Δασκαλιό…Στον υπέροχο Ρώσικο Ναύσταθμο έγινε την Παρασκευή 29 Ιουνίου, η συναυλία από το συγκρότημα με τις κιθάρες της Pelia’s Group. Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική με τις μελωδίες από τις κιθάρες των παιδιών και την αξιέπαινη προσπάθεια τους. Τα γνωστά τραγούδια, η θάλασσα, το καλοκαίρι, το Δασκαλίο απέναντι και οι χορδές των κιθάρων, μας ταξίδεψαν μακριά από τη μίζερη πραγματικότητα.
Δείτε το βίντεο του Βασίλη Κολοκύθα.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Άρις Αντάνης says:

  >ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ “ΠΟΡΟΣΝΙΟΥΖ” ΠΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΟΠΙΑ, ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
  >ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
  >ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΈΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ
  >ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ, ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΠΗΔΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
  ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΏΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΟΔΗΓΗΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.
  ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΞΕΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ,ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΞΕΧΝΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΟΥ, ΕΤΟΙΜΟΣ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΕΣ.
  ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΡΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ.
  Η ΚΙΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ… ΜΙΚΡΟ ΟΡΓΑΝΟ.
  ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ

Σχολιάστε