Κατερίνα Μπήτρου – Ροΐδη: «Δεν έχω καμία σχέση με το δημοσίευμα του Porosplus»13325710_1009167132509617_8161189599410787978_nΣε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν από λίγο μαζί μας, η δημοτική σύμβουλος κα Κατερίνα Μπήτρου – Ροΐδη μας δήλωσε κατηγορηματικά, ότι δεν έχει καμία σχέση η ίδια με το δημοσίευμα που ανάρτησε η ιστοσελίδα Porosplus.gr την Δευτέρα 22 Αυγούστου στις 19:22 με τίτλο “Η Κατερίνα Μπήτρου Ροΐδη για τον αθλητισμό επί πληρωμή του Γκιών”.

«Δεν έχω καμία σχέση με τον τίτλο και την φωτογραφία του δημοσιεύματος» μας είπε αναστατωμένη. «Προσπαθώ να έρθω σε επικοινωνία με τον διαχειριστή της σελίδας porosplus αλλά δεν τα έχω καταφέρει» συμπλήρωσε.

(upd) Σημειώνουμε ότι η επίμαχη ανάρτηση του Porosplus αφαιρέθηκε τελικά μετά από μια ώρα.
Comments (9)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. για κλάματα says:

  Αντιπολίτευση για κλάματα

  Δεν μπορούν να συνεννοηθούν 3 άνθρωποι μεταξύ τους τι θα ανεβάσουν, έτσι θα έκανε κουμάντο στον δήμο ο Σπυρίδωνας ?

  Ή απλά η Ροΐδη την κάνει από τον συνδυασμό με ελαφρά πηδηματάκια ?

 2. sotis says:

  Μπραβο Κατερινα! οσο για τα παπαγαλακια να τρωνε καλα το καναβουρι τους…

 3. takis says:

  Μιλάμε για την ξεφτίλα

  θα λέμε στο καφενείο Σπυρίδωνας Θεοχάρης και θα γελάμε μέχρι δακρύων

  Σκέψου ποσο τσακωμένοι είναι που τους εκθέτει έτσι η Ροΐδη

  Άραγε ούτε και τα προηγούμενα για το θέμα είναι δικά της ?

 4. Nικος says:

  Όσο αναξιόπιστη είναι η παράταξη Σπυρίδωνα άλλο τόσο αναξιόπιστο είναι και το επικοινωνιακό τους όργανο το Poros plus.

 5. eleni says:

  Προτείνω στην κ.Ροΐδη που απ ότι φαίνεται έχει πέσει θύμα του κ.Σπύρου μας, να ζητήσει από τον φίλτατο κ.Δημήτρη να φτιάξει ένα φάρμακο κατά της κακίας, της χαζομάρας και της αλητείας και αφού δει την συνιστώμενη δόση, να τους το χορηγήσει σε εικοσαπλάσια μπας και συνέλθουν λίγο εκει στην Δύναμη Ενότητας. Για τον διαχειριστή της σελίδας προτείνω ρουφοαβγέξ των 500mg ενδοφλέβιο και τιμωρία να γράψει 1000 φορές τη φράση “θα μάθω να σέβομαι”.
  Άντε με τις υγείες σας….

 6. Πάνος Θεοχάρης says:

  Προς αποκατάσταση της αλήθειας :

  http://www.porosplus.gr/single.php?code=grapta_menoun

 7. Γιώργος says:

  Μπορεί η Ελένη να αστειεύεται και ο Θεοχάρης να λέει το ασπρο μαύρο αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Προκύπτει αβίαστα ότι ο Θεοχάρης 1.Δέχεται εντολές για να ανεβάζει ή να κατεβάζει άρθρα από πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με αυτά που εμπλέκονται στα άρθρα. Μα πες μας ποιός σε πήρε κ σου ζήτησε να κατεβάσεις το άρθρο κι εσύ υπάκουσες σαν σκυλάκι; Γιατί το ,ένας εκ των διαχειρισών δεν το τρώμε. Σιγά να μην είστε και η financial times
  2. Μαζί με κάποιον ακόμα κάθεται (ο Θ) κ σκαρφίζεται ψευδείς ειδήσεις
  3. Η παράταξη του Σπυρίδωνα παραπέη…
  4. Δεν ντρέπεται ούτε αισχύνεται να Δημοσιεύει έγγραφα που αποδεικνύουν όι έχει πει ψέματα και ταυτόχρονα επικαλείται ακριβώς το αντίθετο, τεχνική που χρησιμοποιεί και άλλος γνωστός και μη εξαιρετέος αναίσχυντος και προκλητικός πολιτικός “άνδρας”

  Πολύ ευγενικά λοιπόν σε όλους αυτούς που νομίζουν ότι είναι πιο μάγκες από τους άλλους συστήνω να κλειστούν στις τρύπες τους και να χωνέψουν επί τέλους ότι οι εκλογές τελείωσαν και ότι η ρουφιανιά και η κακία δεν είναι αρετές αλλά ελλατώματα.

 8. ετεροδημότης says:

  Κάνετε που κάνετε την παπαρια συνεννοηθείτε τουλάχιστον μεταξύ σας για το τι θα χρεώνετε στον καθένα !!!!!!

 9. sferos says:

  Για να είσαι πειστικός πρέπει να είσαι πιστευτός. Για να είσαι πιστευτός πρέπει να είσαι αξιόπιστος. Για να είσαι αξιόπιστος πρέπει να είσαι αληθινός.

Σχολιάστε