Καταγγελία Σ. Αθανασίου για συνεδρίαση του Δ.Σ. Τροιζηνίας – Μεθάνων – “Θα προσφύγω στη δικαιοσύνη”Σε σοβαρές καταγγελίες προέβη ο δημοτικός σύμβουλος Τροιζηνίας – Μεθάνων Σάββας Αθανασίου, σχετικά με τον τρόπο που διεξήχθη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ακολουθεί η καταγγελία του κ. Αθανασίου.

 

 

1. Μετά από αίτημα των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τροιζηνίας Μεθάνων, για να συζητήσουμε θέματα αντιμετώπισης της πανδημίας και αντιμετώπιση έκτακτων κρίσεων, η παράταξη του Πολλάλη υποχρεώθηκε να ορίσει συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δια ζώσης στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Γαλατά.
2. Έξι ώρες πριν την συνεδρίαση ο πρόεδρος Τζινιέρης μας ειδοποίησε ότι δεν θα γίνει δια ζώσης αλλά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, τροποποιώντας αυθαίρετα την πρόσκληση.
3. Δηλώσαμε παρών στην κωμωδία – παρωδία συνεδρίαση και ακολούθησαν τα εξής τραγελαφικά:
α.Ζητήθηκε αναβολή της συνεδρίασης γιατί τα θέματα είναι σοβαρά και έπρεπε να συζητηθούν δια ζώσης. Ουδέποτε μπήκε το θέμα σε ψηφοφορία.
β. Σύμβουλος της μειοψηφίας ζήτησε να μπει ένα θέμα προ ημερησίας διάταξης και να συζητηθεί. Ουδέποτε μπήκε το θέμα σε ψηφοφορία.
γ.Μας ζητήθηκε να κάνουμε εισήγηση για την αντιμετώπιση των κρίσεων και ενώ κάναμε εισηγήσεις ο Σπύρος Καρνέζης και εγω με συγκεκριμένα μέτρα και επισημάναμε την ολιγωρία της δημοτικής αρχής, κήρυξαν την λήξη της συνεδρίασης χωρίς να γίνει συζήτηση!
Αυτά τα πρωτόγνωρα για τα δημοτικά ήθη συνέβησαν χθες τα οποία είμαι υποχρεωμένος να τα καταγγείλω δημόσια στην τοπική κοινωνία και δηλώνω ότι θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.
Σχολιάστε