Καραβάνι αλληλεγγύης από τον Πόρο προς τους πυρόπληκτους της Αρκαδίας – Παραδόθηκε η βοήθεια των πολιτών του Πόρου


Παραδόθηκαν από τον Δήμο Πόρου στον Δήμο Γορτυνίας τα είδη που συγκεντρώθηκαν για την βοήθεια των πυρόπληκτων των πρόσφατων πυρκαγιών.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Πόρου, τα είδη συλλέχθηκαν από την «Καθετή» και παραδόθηκαν στον Δήμο, ο οποίος μετά από συνεννόηση με τον Δήμο Γορτυνίας ανέλαβε την διαδικασία μεταφοράς και παράδοσης της βοήθειας στα πυρόπληκτα χωριά της Αρκαδίας.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ο Δήμος Πόρου μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου Γορτυνίας και των αποδεκτών της βοήθειας στους πολίτες του Πόρου που χορήγησαν τα είδη και στην «Καθετή».
Η “Καθετή” ανάρτησε το ακόλουθο μήνυμα:
“Στη πρωτοβουλία μας για τους πυρόπληκτους που διοργανώσαμε με την εξαιρετική συνεργασία του Δήμου Πόρου, παράλληλα με τον Πόρο, μαζεύαμε είδη πρώτης ανάγκης και στον χώρο μας στον Γαλατά. Τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν στον Πόρο έφυγαν ήδη με το φορτηγό του Δήμου για Γορτυνία. Τα πράγματα που συγκεντρώθηκαν στον Γαλατά, χάρη στην τεράστια ανταπόκρισή σας, δεν χωρούσαν στο φορτηγό, οπότε έφυγαν χτες με τη Speedex, η οποία έως σήμερα στέλνει δωρεάν είδη πρώτης ανάγκης σε πληγείσες περιοχές. Νιώθουμε την ανάγκη να το ξαναπούμε: ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την υπέροχη ανταπόκρισή σας!”Σχολιάστε