Και φέτος “Όλοι μαζί περπατάμε” – Κυριακή 10 Νοεμβρίου η πρώτη πεζοπορία στην ΚαλαυρίαΤην πρώτη της πεζοπορία ετοιμάζει η ομάδα πεζοπόρων του Πόρου “Όλοι μαζί περπατάμε”. Αυτή την Κυριακή 10 Νοεμβρίου, στο Ναό του Ποσειδώνα. Ακολουθεί το κάλεσμα της ομάδας:

 

“Η ομάδα πεζοπορίας “Όλοι μαζί περπατάμε” σας καλωσορίζει για τέταρτη συνεχόμενη πεζοπορική σεζόν σε όμορφες διαδρομές στα μονοπάτια του νησιού μας και τις ευρύτερης περιοχής. Η πρώτη μας πεζοπορία θα γίνει στο Ναό του Ποσειδώνα την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 10:15.

Όπως κάθε φορά το σημείο συνάντησης μας είναι το γεφυράκι. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε συνεπείς στην ώρα προσέλευσης. Η διαδρομή μας είναι περίπου 8χλμ. πανέμορφη μέσα από μονοπάτια στο πευκοδάσος. Ο χρόνος διάρκειας θα είναι 3 ώρες με ένα μέτριο πεζοπορικό τέμπο για να μπορούν όλοι να ακολουθήσουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Παλιοί και νέοι πεζοπόροι ετοιμαστείτε!

Πάρτε μαζί την χαρούμενη διάθεσή σας, τους φίλους και τα σκυλάκια σας και ελάτε να χαρούμε την βόλτα μας στη φύση. Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε όμορφα την Κυριακή μας!”
Σχολιάστε