Και επίσημα στο πλευρό της Ρένας Δούρου, ο Τάκης ΧατζηπέροςΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ 2Το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής παράταξης “Δύναμη Ζωής”, ένα “ψηφοδέλτιο νίκης”, όπως το χαρακτήρισε η ίδια, παρουσίασε το μεσημέρι η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

“Υπάρχει ένα τείχος σιωπής από τα συστημικά ΜΜΕ”, είπε η Ρένα Δούρου, “αλλά εμείς έχουμε”, συνέχισε, “σύμμαχους τους πολίτες της Αττικής”.

Η Ρένα Δούρου επιτέθηκε στον Αντώνη Σαμαρά και τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και στον εκλεκτό τους, απερχόμενο περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, ο οποίος, όπως τόνισε, “όλα τα χρόνια που ο ελληνικός λαός στενάζει από τα μνημόνια ποιούσε την νήσσαν”. Η Ρένα Δούρου έστειλε μήνυμα νίκης για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα, λέγοντας ότι “η Ανατροπή και η μάχη της δημοκρατίας ξεκινούν από τη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας”.

Όπως ανακοινώθηκε, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για την Ανατολική Αττική είναι ο απερχόμενος δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου, αντιπεριφερειάρχης για τη Δυτική Αττική, ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Βασιλείου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Βόρειο Τομέα Αθηνών, είναι ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Δυτικό Τομέα Αθήνας, ο καθηγητής Πανεπιστημίου και πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Σπύρος Τζόκας, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για τον Κεντρικό Τομέα Αθήνας, η χημικός και περιφερειακή σύμβουλος Ερμίνα Κυπριανίδου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για τον Νότιο Τομέα Αθήνας, ο οικονομολόγος και περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Καπάταης, αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο συνταξιούχος ΗΣΑΠ και συνδικαλιστής Γιώργος Γαβρίλης και αντιπεριφερειάρχης Νήσων, ο ναύαρχος ε.α. και μέλος του πληρώματος «Βέλος» Παναγιώτης Χατζηπέρος.

Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται, ως υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, πολλοί συνδικαλιστές και ακολουθούν εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, ελεύθεροι επαγγελματίες και πανεπιστημιακοί.

Η παρουσίαση έγινε στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου).

Φωτό: Εύη Φυλακτού

Πηγή: http://www.avgi.gr/article/2426494/psifodeltio-nikis-gia-tin-perifereia-attikis#prettyPhoto
Σχολιάστε