Καθετή: Πρόληψη & αντιμετώπιση κρυολογημάτων με τις δικές μας δυνάμειςΟ χειμώνας ήρθε. Πολλοί από μας τρέχουμε με το παραμικρό πρόβλημα στο νοσοκομείο ή στο γιατρό, αναζητώντας γρήγορες λύσεις. Όμως κάνοντας μερικές σωστές κινήσεις μπορούμε να προλάβουμε ένα κρυολόγημα, αλλά ακόμα και πιο δύσκολες καταστάσεις.
Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ., η σοπράνο και καθηγήτρια φωνητικής Λαρίσα Ιασωνίδου θα μας προσφέρει μια τρίωρη διάλεξη για την πρόληψη και αντιμετώπιση των κρυολογημάτων. Πρόκειται για μια δική της, δοκιμασμένη πρόταση για την πρόληψη και τη θεραπεία δυσάρεστων αναπνευστικών καταστάσεων, που συνδυάζει στοιχεία από βιετναμέζικο μασάζ σημείων, αναπνευστική γυμναστική, δημιουργική ορθοφωνία, βοτανοθεραπεία κ.ά. Έναν κόσμο έξω από μας και μέσα μας, που μας βοηθάει στις δυσκολίες του αναπνευστικού.
Η διάλεξη εντάσσεται και αυτή στο «Σχολείο των Εκπαιδευτικών» της Καθετής, καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο ευάλωτη είναι η σχολική κοινότητα στη μετάδοση ιώσεων, λόγω της συναναστροφής με μεγάλο αριθμό ανθρώπων.
Πληροφορίες
Διεξαγωγή: Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, 5 μ.μ.

Διεύθυνση: Καθετή, 25ης Μαρτίου, Γαλατάς

Συμμετοχή: 10 ευρώ.
Πληροφορίες/κρατήσεις: info@katheti.gr, 2298043825
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Αυτά μας τα λένε και πολλοί άλλοι ΔΩΡΕΑΝ.

Σχολιάστε