Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου ΤροιζηνίαςfaviconΕνημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Τροιζηνίας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) έχουν θέσει σε λειτουργία το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Τροιζηνίας. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Κατά την περίοδο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2013, στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Τροιζηνίας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

– Ισπανικά για τον τουρισμό (Α1-Α2) , 25 ωρών

– Πληροφορική (Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή), 25 ωρών

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στους:

Σοφία Μαλτέζου(Υπεύθυνη Εκπαίδευσης)

Τηλ. 6945903536

e-mail: kdvmtroizinias@gmail.com

Έκτωρα Λουκά (Υπεύθυνος Δήμου)

Τηλ.2298042992/ 6993294645

e-mail:mail@gym-esp-galat.att.sch.gr

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 30/09/2013

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Γιάννης Γκούμας says:

    Ενδιαφέρουσα εξέλιξη και μακάρι να επεκταθεί και σε άλλους τομείς γνώσης. Είναι λίγο ενοχλητικός ο τίτλος βέβαια <>. Κάποτε ξέραμε ότι εκπαιδευόμαστε για να κάνουμε κάτι αυτή τη γνώση. Το να χρειάζεται να μαθαίνεις συνέχεια είναι κάπως αντιφατικό. Από την άλλη 25 ώρες εκπαίδευσης σε περιορισμένο αντικείμενο μάλλον δεν είναι αυτό αλλά σεμινάρια για αρχάριους.

Σχολιάστε