Κάθε Τετάρτη έκπτωση 50% για τους κατοίκους του Πόρου και της Τροιζηνίας – Μεθάνων από την HSWΣύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Πόρου Γιάννη Δημητριάδη, δεκτό έγινε από την Hellenic Seaways το αίτημα των δημάρχων Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων για μειωμένες τιμές εισιτηρίων στους κατοίκους των δύο δήμων.

Σύμφωνα με επιστολή της HSW, 50% έκπτωση σε όλους τους κατοίκους των Δήμων Πόρου και Τροιζηνίας – Μεθάνων θα παρέχει στο εξής η εταιρία Hellenic Seaways κάθε Τετάρτη στο πρωινό δρομολόγιο προς Πειραιά (07:40) και στο απογευματινό από Πειραιά (17:00) και όσο δεν υπάρχει στην γραμμή συμβατικό πλοίο.
Η σχετική απόφαση της εταιρίας ελήφθη σε ανταπόκριση κοινής επιστολής που τής απέστειλαν οι Δήμαρχοι των δύο Δήμων, Γιάννης Δημητριάδης και Κώστας Καραγιάννης, οι οποίοι και υπέβαλαν το σχετικό αίτημα.
Οι δύο Δήμοι ευχαριστούν την εταιρία για την άμεση ανταπόκρισή της στο εύλογο αίτημά τους.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Στο site της εταιρείας βλέπω ότι τα συγκεκριμένα δρομολόγια εκτελούνται από flying dolphins.

  Eρώτηση/απορία, στην οποία ελπίζω να έχουν δοθεί απαντήσεις από τους συναρμόδιους: Η έκπτωση θα παρέχεται για ταξίδια με δελφίνια που έχουν συμπληρώσει το χρόνο ζωής τους και που με τροπολογίες συνεχίζουν να μεταφέρουν ανθρώπους -επιβάτες και πλήρωμα- ή έχει ανανεωθεί ο στόλος;
  :
  http://www.tovima.gr/society/article/?aid=750746

  Αν το δημοσίευμα είναι ψευδές ή αν έχει πάψει να ισχύει λόγω απόσυρσης των γέρικων δελφινιών, οι κ.κ. δήμαρχοι Πόρου και Τροιζηνίας-Μεθάνων γνωρίζουν κάτι για το θέμα, ώστε να ξέρουμε αν μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια;

 2. Lyn Kynaston says:

  What is required to obtain the paper from the Town Hall to qualify for the 50% discount on Hellenic Seaways please?

Σχολιάστε