Ιστιοπλοϊκό κυνήγι θησαυρού στον Πόρο



Ένα ιστιοπλοϊκό κυνήγι θησαυρού γύρω από τον Πόρο, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιούλιου 2012, από την διαδικτυακή παρέα ιστιοπλόων του blue mile. Είναι ένα από τα σπάνια events που έχουν διοργανωθεί στον χώρο της ιστιοπλοΐας και απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν την ιστιοπλοΐα και τη θάλασσα, ακόμα και σε όσους τώρα ξεκινούν.
Τα πληρώματα θα ετοιμαστούν και θα επιβιβαστούν σε σκάφη ανοικτής θαλάσσης, με σημείο εκκίνησης τη Μαρίνα Καλαμακίου, το Σάββατο στις 10 π. μ. Μηχανή επιτρέπεται μόνο μέχρι την έξοδο από το λιμάνι. Μετά, θα ταξιδέψουν με πανί μέχρι τον Πόρο. Μέσα στα σκάφη, θα υπάρχουν οδηγίες για το πώς θα γίνει η αναζήτηση του θησαυρού.
Τα πληρώματα θα διανυκτερεύσουν στο λιμάνι του Πόρου και θα επιστρέψουν στην βάση την Κυριακή το απόγευμα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site του blue mile.
Το blue mile είναι o πρώτος διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αλλά και όλων των ανθρώπων της θάλασσας. Είναι ένα εργαλείο με το οποίο οι απόφοιτοι σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης μπορούν να οργανώνουν εξορμήσεις στην θάλασσα καθώς και ένα μέσο που βοηθά τον απόφοιτο σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης να αποσβέσει το πτυχίο που απέκτησε και να χαρεί την θάλασσα.




Σχολιάστε