Ινδική βραδιά στην ΚαθετήΈνα ταξίδι στις κουλτούρες του κόσμου ξεκινά στην Καθετή. Το Σάββατο 7 Μαρτίου, 6-9 μ.μ., η Καθετή ρίχνει πετονιά στην Ινδία. Μια Ινδική Βραδιά, αφιερωμένη στην κουζίνα, τη μουσική και την ιστορία της, θα λάβει χώρα στην Καθετή στον Γαλατά.

Τρεις ώρες αφιερωμένες στην Ινδία: θα γευτούμε τα εδέσματά της ακούγοντας μουσικές,μαθαίνοντας κομμάτια της ιστορίας της και γνωρίζοντας τους ανθρώπους της.Πόσα χρώματα μπορούν να χωρέσουν σε ένα πιάτο φαγητό; Πόσα αρώματα μπορούν να αναδυθούν από μια κουζίνα; Πόση αγάπη κρύβει μια μελωδία; Η ινδική κοινότητα στην περιοχή μας και στην Ελλάδα γενικά είναι πολυάριθμη.

Η Καθετή τρία χρόνια τώρα έχει συμβάλει στην ομαλή ένταξη των Ινδών στην τοπική κοινωνία, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες όλων των ηλικιών. Το έργο αυτό σιγά σιγά διευρύνθηκε, από δύο έφηβους Ινδούς μαθητές, που ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, σε συνολικά 16 άτομα όλων των ηλικιών από τέσσερις χώρες. «Ο τελικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι να μετατρέψει τους καθρέφτες σε παράθυρα».

Sydney J. Harris

Ο στόχος της Καθετής είναι η όσο το δυνατότερο πιο ομαλή ένταξη των ανθρώπων αυτών, χάρη στη γνώση της ελληνικής γλώσσας. Θεωρούμε επιτυχία το γεγονός ότι η ινδική κοινότητα μας αγκάλιασε και μας εμπιστεύτηκε. Επιπλέον, τα μέλη της, από απλοί παρατηρητές στα σχολεία της περιοχής, κατάφεραν να συμμετέχουν ενεργά στο σχολικό πρόγραμμα, να δημιουργήσουν φιλίες, να εργαστούν και να κοινωνικοποιηθούν περισσότερο.

Η Καθετή θέλει να ευχαριστήσει τους Ινδούς μαθητές της, μικρούς και μεγάλους, για την εμπιστοσύνη που της έδειξαν τόσα χρόνια και να αφιερώσει μια βραδιά σε αυτούς.Μια βραδιά αφιερωμένη στη συναρπαστική ινδική κουλτούρα.

Σε μια χώρα με τόσο χρώμα, ιδιαίτερη μουσική και εκπληκτική κουζίνα.Σας προσκαλούμε λοιπόν το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 6 μ.μ., σε ένα τρίωρο ταξίδι με χρώμα και άρωμα Ινδίας. Θα γευτούμε τις γεύσεις της, θα ακούσουμε την μουσική της και θα ανατρέξουμε σε ιστορικά γεγονότα. Περάστε για να ανακαλύψετε έναν κόσμο αλλιώτικο μα και τόσο μαγικό, στην Ινδική Βραδιά, στην Καθετή.

Πληροφορίες:

Διεξαγωγή: Σάββατο 7 Μαρτίου, Διάρκεια: 6:00-9:00 μ.μ.

Τοποθεσία: Καθετή, 25ης Μαρτίου, Γαλατάς 18020

Είσοδος: Δωρεάν

Επικοινωνία : Τηλέφωνο: 2298043825

Email: info @ katheJ . gr

Website: www.katheJ.gr

FB: @katheJporos

Instagram: @katheJ.poros

Εγγραφή σε newsleUer: hUp://eepurl.com/du59t9
Σχολιάστε