Θα κυκλοφορήσει σύντομα το ασθενοφόρο που είχε δωρίσει ο Ο. Κυριακόπουλος στο Κ.Υ. Γαλατά τον περασμένο ΙούλιοΣύμφωνα με ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Π. Χατζηπέρου, θα κυκλοφορήσει σύντομα το ασθενοφόρο που είχε δωρίσει στο Κ.Υ. Γαλατά, τον περασμένο Ιούλιο, η οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου: 

“Με πολύ κόπο και επίπονες προσπάθειες λόγω των μεγάλων γραφειοκρατικών καθυστερήσεων, επιτέλους δόθηκαν οι πινακίδες κυκλοφορίας στο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο που δώρισε η οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου, κατόπιν πρωτοβουλίας της κόρης του Κατερίνας, στο Κέντρο Υγείας Γαλατά.
Πρόκειται για μία πολύτιμη προσφορά για τους Δήμους Τροιζηνίας-Μεθάνων και Πόρου ιδιαίτερα δε κατά τους θερινούς μήνες οπότε και οι ανάγκες είναι αυξημένες.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων ευχαριστεί και πάλι την οικογένεια του κ.Κυριακόπουλου για την πολύτιμη προσφορά της. Η επάρκεια σε υποδομές και υπηρεσίες υγείας είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες της Περιφέρειας Αττικής και της Π.Ε. Νήσων, ενώ αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επέκταση της τουριστικής περιόδου”.

 
Σχολιάστε