Θανατηφόρο τροχαίο στην Τροιζηνία – Νεκρή η μητέρα, σε κρίσιμη κατάσταση τα 3 παιδιά τηςΤραγικό τροχαίο ατύχημα με ένα νεκρό, έγινε εχθές 23/8 το απόγευμα στο Άνω Φανάρι επι της επαρχιακής οδού Δρυόπης – Γαλατά, λίγα μέτρα απο την είσοδο του Δ.Δ. ΔΡΥΟΠΗΣ Τροιζηνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Α.Τ. Πόρου, η μητέρα οδηγός μοτοσυκλέτας, κάτοικος Τροιζηνίας, με συνεπιβάτες τα τρία (!) ανήλικα παιδιά της, ανατράπηκε με τη μοτοσυκλέτα της, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η ίδια και να τραυματιστούν σοβαρά τα τρία της παιδιά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως τα δύο από τα παιδιά της βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ το τρίτο έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δ.Σ του Δήμου Τροιζηνίας κ. Σάββας Αθανασίου, δήλωσε για το τραγικό γεγονός: «Το τραγικό τροχαίο ατύχημα που έγινε στη Δρυόπη, δείχνει και τους υπεύθυνους και τους ανεύθυνους. Νεκρή η μάνα και τα τρία παιδάκια χαροπαλεύουν. Τι πρέπει να κάνουμε; Να μηνυθούν σε πρώτη φάση όσοι έχουν την ευθύνη και φέρονται ασυνείδητα, αναίσθητα, απάνθρωπα. Δεν πάει άλλο».
Σχολιάστε