Η φίλη του Πόρου Αϊνόλα Τερζοπούλου υποψήφια με την ΔΡΑΣΗ στην Ά ΑθηνώνΗ φίλη του Πόρου, Αϊνόλα Τερζοπολούλου κατέρχεται στις εκλογές της 6ης Μαϊου με την ΔΡΑΣΗ του Στέφανου Μάνου. Δημοσιεύουμε ένα μικρό βιογραφικό της σημείωμα, καθώς και ένα κειμενάκι που έστειλε στο porosnews για τον Πόρο.

Καλή επιτυχία Αϊνόλα!

Η Αϊνόλα Τερζοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας τις σπουδές της στο marketing, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree College της Αθήνας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα στις «Εκδόσεις Τερζόπουλος».
Έχει αρθρογραφήσει πολλά χρόνια για θέματα μόδας, μουσικής, αρχιτεκτονικής , τέχνης, ευεξίας και ομορφιάς στα περιοδικά «Γυναίκα», «Πρακτική» και «Vita» του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και έχει συνεργαστεί ως freelancer σε άλλες εκδόσεις κάτι το οποίο διευρύνει και μέσα από τον ηλεκτρονικό χώρο. Υπήρξε αρχισυντάκτρια στα παιδικά περιοδικά Walt Disney, ήταν υπεύθυνη για τα «Βιβλία Τερζόπουλος» και για την ίδρυση της Cosmos Books, μίας εταιρίας για την προώθηση ελληνικών βιβλίων προς τους Έλληνες των Ηνωμένων Πολιτειών. Έχει δραστηριοποιηθεί επίσης στο χώρο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων. Το 2000 γνωρίζει τη μέθοδο Pilates.
Σήμερα είναι διπλωματούχος δασκάλα στη μέθοδο και συνεχίζει να εκπαιδεύεται στο χώρο του fitness και των εναλλακτικών τεχνικών, παρακολουθώντας σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό από διεθνώς καταξιωμένους δασκάλους.

Πόρος, από την αρχαία ελληνική λέξη, σημαίνει πέρασμα. Και πραγματικά, μέχρι τα 20 μου χρόνια τον προσπερνούσα πηγαίνοντας στις Σπέτσες, αγνοώντας τις ομορφιές του. Πόρος σημαίνει επίσης κάθε αγωγός ή άνοιγμα του σώματος. Χάρη στη μητέρα μου Κατερίνα Τερζοπούλου, άρχισα να έρχομαι στο νησί και κοιτάζοντας το πιο προσεχτικά, άρχισα να ανακαλύπτω το τοπίο του και να μου αποκαλύπτει τη γραφική ομορφιά του. Ο Πόρος είναι ένα τόσο ζωντανό νησί όσο και γαλήνιο. Κοντά στην Αθήνα και προσιτός από κάθε άποψη, έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να είναι το ιδανικό μέρος για μικρές αποδράσεις, όλο το χρόνο. Ένα στοιχείο που πρέπει να αξιοποιηθεί με σύνεση, να καλλιεργηθεί με αισθητική και να αντιμετωπιστεί με ωριμότητα. Ο Πόρος έχει πολλές δυνατότητες να προωθήσει τους φυσικούς του πόρους και γίνει σημείο έλξη.

Προεκλογικό φυλλάδιο της Αϊνόλας Τερζοπούλου
Σχολιάστε