Η υπηρεσία διαχείρισης μουσικών δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ) ενημερώνει τους χρήστες μουσικών έργων στον ΑργοσαρωνικόΑπό την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων – ΕΥΕΔ λάβαμε την ακόλουθη ανοιχτή επιστολή προς τους χρήστες μουσικών έργων στην περιοχή του Αργοσαρωνικού. Η επιστολή αφορά πολλούς επιχειρηματίες που κάνουν χρήση μουσικών έργων.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

 Χρησιμοποιούμε μουσική, σεβόμαστε τους δημιουργούς της

 Αθήνα, 3 Απριλίου 2019

Με αφορμή την έναρξη της θερινής περιόδου, η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων – ΕΥΕΔ εύχεται σε όλους τους επαγγελματίες μια παραγωγική και κερδοφόρα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η περίοδος αναστάτωσης στο χώρο της συλλογικής διαχείρισης αποτελεί παρελθόν, και οι Έλληνες πνευματικοί δημιουργοί – ενωμένοι πλέον, εμπιστεύτηκαν την ΕΥΕΔ για την εκπροσώπηση των ρεπερτορίων τους, προσβλέποντας στη διαχείριση των δικαιωμάτων τους, με διαφάνεια και ισότιμη μεταχείριση και σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης με τους χρήστες των έργων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΥΕΔ είχε ήδη αναλάβει την εκπροσώπηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού μουσικού ρεπερτορίου και εκατομμυρίων ξένων μουσικών έργων.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, καλούμε όλους τους επαγγελματίες, που κάνουν χρήση μουσικής στις επιχειρήσεις τους, να λάβουν την απαιτούμενη από το νόμο άδεια δημόσιας εκτέλεσης του εκπροσωπούμενου μουσικού ρεπερτορίου της ΕΥΕΔ, κάνοντας ένα πρώτο βήμα για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της επιχείρησής τους.

Για την αδειοδότησή τους και για κάθε άλλη σχετική πληροφορία, οι επαγγελματίες  μπορούν να απευθύνονται στους αρμόδιους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της ΕΥΕΔ για την Αίγινα, τον Πόρο, την Σαλαμίνα, την Ύδρα και τις Σπέτσες, κ. Φάνη Νίκα, τηλ. επικοινωνίας: 6936097804 και κ. Νίκο Καραμολέγκο, τηλ. επικοινωνίας: 6936097805.

Με τις ευχαριστίες μας εκ των προτέρων για την ανταπόκριση και τον έμπρακτο σεβασμό στο δικαίωμα των δημιουργών να αμείβονται για την χρήση των έργων τους, ευχόμαστε  στους επιχειρηματίες καλή επιτυχία σε όλες τις δραστηριότητές τους.
Σχολιάστε