Η συνεδρίαση του Δ.Σ. Πόρου της 19ης Νοεμβρίου (video)Ενδιαφέροντα θέματα συζητήθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, στη συνεδρίαση της 19ης Νοεμβρίου 2018.

Στη συνεδρίαση συμμετείχε για πρώτη φορά ο Γιώργος Κλείσας, ο οποίος ορκίστηκε ως δημοτικός σύμβουλος, στη θέση της Ελένης Κανατσίδη.

Στην συνεδρίαση έγινε η επικύρωση των πρακτικών του Δ.Σ. Πόρου από τα έτη 2015 και 2016, τα οποία επικυρώθηκαν κατά πλειοψηφία με την μειοψηφία να ψηφίζει λευκό.

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός του Δ.Λ.Τ. Πόρου για το έτος 2019, όπως επίσης και η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δ.Λ.Τ. Πόρου, που αφορά τη χρηματοδότηση της Μελέτης για την αναμόρφωση της Πούντας. Το θέμα της Πούντας, προκάλεσε ενδιαφέρουσα συζήτηση όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Στη συνέχεια ψηφίστηκε ομόφωνα η αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Δήμου Πόρου.

Επίσης ψηφίστηκε ομόφωνα η έγκριση εξειδίκευση πίστωσης αμοιβής δικηγόρου που θα αναλάβει την υπόθεση της αγωγής για τη διεκδίκηση ποσού από τον Δήμο Τροιζηνίας – Μεθάνων για το κόστος συντήρησης του Βιολογικού Καθαρισμού Πόρου – Γαλατά.

Ακολούθησε η απόφαση για παραχωρήσεις οικογενειακών τάφων στο Κοιμητήριο του Πόρου, ενώ η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με θέμα που αφορά τις αντιμισθίες και αποζημιώσεις την μελών του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείο Πόρου.

 

 

 

 
Σχολιάστε