Η πρώτη συγκέντρωση του Γιώργου Κεραμίδα στην ΤροιζηνίαΜε το σύνθημα «Δήμος από την ΑΡΧΗ» και με υπέρ παρουσία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, ξεκίνησε ανεπίσημα τις επαφές του ο συνδυασμός νίκης του Γιώργου Κεραμίδα. Στην περιοχή της Τροιζηνίας την Τετάρτη 20 Μαρτίου.
Ξεκινώντας με την παρουσίαση του σήματος, ένα σύγχρονο και διαχρονικό λογότυπο από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο χωρίς αντιπαλότητες, έχθρες αλλά και γκρίνιες με σεβασμό στην μοναδικότητα και στην διαφορετικότητα. Σε παραλιακό κέντρο και με αρκετή δόση χιούμορ ο Γιώργος Κεραμίδας ξεδίπλωσε τα όνειρά του για μια περιοχή «όπως της πρέπει» Δεκάδες μηνύματα και αρκετά τηλέφωνήματα πιστοποίησαν την ανάγκη των δημοτών της Τροιζηνίας – Μεθάνων όπου γης, για ουσιαστική αλλαγή στο νέο και στο καλλίτερο.


Το καινοτόμο πρόγραμμα που κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό συντάσσεται και διορθώνεται καθημερινά μέχρι την μεγάλη ημέρα όπου και θα ανακοινωθεί σε ανοικτή ομιλία. Τελικά μπορεί οι άλλοι συνδυασμοί να μην έχουν κλείσει ακόμα ή να φυλλοροούν και να ψάχνονται, αλλά ακριβώς το αντίθετο φαίνεται να συμβαίνει στον συνδυασμό Τροιζηνίας-Μεθάνων, «Δήμος από την Αρχή» που ηγείται ο λαοπρόβλητος γιατρός, Γιώργος Κεραμίδας. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του γιατρού Κεραμίδα έχει υπέρ συμπληρώσει την λίστα και αυτό είναι ένας μεγάλος
πονοκέφαλος στα γραφεία του συνδυασμού «Δήμος από την Αρχή».

Αρκετοί ζητούν να μπουν στην νικηφόρο λίστα του συνδυασμού… αλλά και στην νέα ομάδα υποστηρικτών του «Δήμος από την Αρχή» Το βέβαιο είναι ότι ο συνδυασμός έχει αέρα ΝΙΚΗΣ και προχωρεί ακάθεκτος με συμμέτοχες από κάθε φάσμα της κοινωνίας της Τροιζηνίας και των Μεθάνων. Ακόμα πρώην δήμαρχοι πολλοί εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι και εκλεκτά μέλη της τροιζηνιακής κοινωνίας και των Μεθάνων, στρατολογούνται για την βέβαια νίκη του συνδυασμού «Δήμος από την Αρχή» Το πρόγραμμα του συνδυασμού, αρκετά καινοτόμο και πρωτοποριακό, εστιάζει στην ευρωπαϊκή πορεία της περιοχής και σε μοναδικά έργα που θα μεταμορφώσουν την περιοχή εκ θεμελίων, διατηρώντας πάντα την πατροπαράδοτη μορφή του. Έτσι ώστε ο δημότης να είναι περήφανος για την περιοχή του.

Τέλος ο συνδυασμός «Δήμος από την Αρχή» ανακοινώσε ηλεκτρονικά και το νέο του μοναδικό τρισδιάστατο λογότυπο. Αλλά και με πρωτοποριακά καρτ ποστάλ όπου ταξιδεύουν το μήνυμα της νίκης παντού. Είναι βέβαιο ότι ο Γιώργος Κεραμίδας έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά που δύσκολα θα βρει αντίπαλο.
Σχολιάστε