Η Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρου με το Saronic Triathlon ClubΤο 1ο Δημοτικό Σχολείο Πόρου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Saronic Triathlon Club και τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή Τριαθλου του Συλλόγου, Σπύρο Ροή, γιόρτασαν σήμερα με μια ιδιαίτερη παρουσίαση την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου με στόχο την ανάπτυξη μιας ποδηλατικής κουλτούρας στο νησί μας και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Από το 2018 η 3η Ιουνίου έχει οριστεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου (World Bicycle Day). Σήμερα λοιπόν έπειτα από τις απαραίτητες συνεννόησεις και τα αναγκαία τεστ, οι μαθητές της 1ης και 2ας τάξης του Δημοτικού είχαν την ευκαιρία να εξοικείωθουν με τα βασικά σήματα οδικής κυκλοφορίας, τους κανόνες ασφαλούς ποδηλασίας και να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους, κάνοντας διαδραστικά παιχνίδια σε πίστες με κώνους.

Το Saronic Triathlon Club θέλει να ευχαριστήσει τον διευθυντή του σχολείου κ. Κώστα Παπαγιαννη για την πρόσκληση και την φιλοξενία, τους δασκάλους των τάξεων που συμμετείχαν για την πολύτιμη βοήθεια και τα παιδιά για την άψογη συνεργασία και τα υπέροχα χαμόγελα που μας χάρισαν.
Σχολιάστε