Η ομάδα Τριαθλου Saronic Triathlon Club του Saronic Outdoor Activities στην Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδίου ΑθλουΣτην Λαμπαδηδρομία του Παλαμηδιου Αθλου, συμμετείχε η ομάδα Τριαθλου Saronic Triathlon Club του Saronic Outdoor Activities, από τον Πόρο και τον Γαλατά.
Κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, μια αντιπροσωπεία της Οργανωτικής Επιτροπής του Παλαμήδειου Αθλου και του Μαραθωνίου του Ναυπλίου, έλαβε τη Φλόγα του Μαραθωνίου.


Η Φλόγα ταξίδεψε στο Ναύπλιο, όπου με μια εξαίρετη Λαμπαδηδρομία την παραμονή του αγώνα, ανεβαίνει βήμα προς βήμα στο Κάστρο του Ναυπλίου για να φωτίσει το βωμό και έτσι να σηματοδοτήσει την έναρξη των εκδηλώσεων του Παλαμήδειου Άθλου στο Ναύπλιο !


Η πορεία των Λαμπαδηδρόμων ξεκίνησε στις 16:30 από το FOUGARO, μετά περνώντας μέσα από σημεία με συμβολικό νόημα, όπως το CAMP KEMX, το Βαυαρικό Λιοντάρι, το Νοσοκομείο του Ναυπλίου , έφτασε στο άγαλμα του Σταϊκόπουλου και με την δύση του ηλίου στις 17:15 οι λαμπαδηδρόμοι άρχισαν να ανεβαίνουν στο Κάστρο από την είσοδο της οδού 25ης Μαρτίου.Όταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος έφθασε στην κορυφή του Κάστρου στις 17:45, φωτίστηκε ο βωμός, τα φώτα του Κάστρου έσβησαν και φαναράκια στάλθηκαν στον ουρανό από το παραλιακό μέτωπο της πόλης μπροστά από την πλατεία Φιλελλήνων.

Στην ανακοίνωση του, το Saronic Triathlon Club σημειώνει: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Οργανωτική Επιτροπή του Ναυπλίου για την μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε σε αυτή τη μοναδική εκδήλωση. Αισθανόμαστε ευλογημένοι που είχαμε την ευκαιρία να νιώσουμε τη ζεστασιά της Μαραθώνιας Φλόγας και να συμμετέχουμε στην ιστορία αυτής της μαγευτικής πόλης!”
Σχολιάστε