Η Νάγια Κοράλλη στο Δημοτικό Συμβούλιο ΠόρουΓυναίκα επιστήμονας θα αντικαταστήσει γυναίκα επιστήμονα στο δημοτικό συμβούλιο Πόρου.

Όπως ανακοινώθηκε, η Νάγια Κοράλλη θα αντικαταστήσει την παραιτηθείσα Μαρία Βαρβάρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Πόρου, ως πρώτη επιλαχούσα σύμβουλος της πλειοψηφίας.
Η Νάγια Κοράλλη γεννήθηκε στον Πόρο το 1987. Είναι απόφοιτη της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, απ’ όπου στη συνέχεια έλαβε και το Διδακτορικό της το 2016.

Εργάζεται ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Θεωρητικής και Φυσικής Χημείας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών. Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος της «Αλλαγής Πορείας» κατά την περίοδο 2011 – 2014.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΠΟ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.
  ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΡΟΥ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΑΞΙΜΟ ΣΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ 100% ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ “ΑΝΩΤΕΡΑ”.
  ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ.
  ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ
  ΥΓ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΛΚΥΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ. ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΡΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ, ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ “ΞΥΛΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ”. (αα)

 2. Nikl says:

  Το περίεργο θα ήταν να μη υπάρξει σχόλιο του κ.Αντάνη.Αυτό βεβαίως ουδεμία σχέση έχει με κριτική για την κ.Καράλη.

 3. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Το περίεργο θα ήταν να μην υπάρξει ανώνυμο σχόλιο από τον Κο Nikl, εναντίον του Κου Αντάνη. Μακάρι να ήξερε και το όνομα της Κας Κοράλλη και να το έγραφε τόσο σωστά όσο και του Κου Αντάνη.

  Κράτα ανωνυμία Nikl, για να μπορώ να σε κατακεραυνώνω ελεύθερα. Μην αποκαλύψεις ποτέ το όνομά σου, γιατί μπορεί να νιώσω και ενοχές. Ενώ τώρα μπορώ άνετα να σε αποκαλώ ανόητο και άχρηστο άτομο στην κοινωνία του Πόρου, και να νιώθω και λίγο οίκτο για σένα.
  ΑΝΤΑΝΗΣ
  e’mail: arimari@otenet.gr

Σχολιάστε