Η Κατερίνα Ροΐδη – Μπήτρου νέα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ΠόρουΣτις πρώτες ειδικές συνεδριάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα του κτηρίου Συγγρού, εκλέχθηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πόρου.

Νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πόρου για τα επόμενα δύο χρόνια, εκλέχθηκε η κα. Κατερίνα Ροΐδη – Μπήτρου. Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Βαγγέλης Ζεντέλης και Γραμματέας η κα. Ελένη Κανατσίδη.

Για την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πόρου εκλέχθηκαν δύο σύμβουλοι από κάθε παράταξη. Από την παράταξη της πλειοψηφίας εκλέχθηκαν οι κυρίες Ελένη Κανατσίδη και Εβελίνα Παπαδοπούλου, ενώ από την μειοψηφία η κα Αγγελική Μακρή και ο κ. Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Στις συνεδριάσεις ανακοινώθηκαν από το Δήμαρχο Πόρου κ. Δημητριάδη οι Αντιδήμαρχοι που θα είναι οι κ.κ. Κουτουζής Γ. και Παπαχρήστου Α. και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι, που θα είναι αρμόδιοι για διάφορα θέματα.

Περισσότερα σε αναλυτικό ρεπορτάζ τις επόμενες ώρες.

 
Σχολιάστε