Η καρδία του Σαρωνικού στην καρδιά της Αθήνας μέσα από τις σελίδες του Saronic MagazinesaroΤην ζωή και την ατμόσφαιρα του αγαπημένου μας Αργοσαρωνικού θα μεταφέρει στην πρωτεύουσα το Saronic Magazine από το 2016, καθώς το περιοδικό πραγματοποιεί άνοιγμα και στην Αθήνα, με διανομή σε 87 σημεία στην Αθήνα και στον Πειραιά.

Παράλληλα η ιστοσελίδα του περιοδικού, με συνεχή ενημέρωση, θα αποτελέσει το απόλυτο bookmark για τους αναγνώστες των νησιών, που θα επιθυμούν να ενημερώνονται τακτικά, τόσο για την τοπική επικαιρότητα, όσο και για τις ειδήσεις που αφορούν τον Πειραιά και την Αθήνα.

Το άνοιγμα του Saronic Magazine στη Αθήνα, θα συνοδεύεται από μια έκθετη έκδοση στην «καρδιά» του περιοδικού με τον τίτλο «Athens Buzz», που θα περιλαμβάνει τα πιο βασικά ραντεβού στους χώρους Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας για τον ερχόμενο μήνα.

Μια ποιοτική δημοσιογραφική δουλειά για τους αναγνώστες του Saronic Magazine την οποία θα επιμελείται η γνωστή δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ, Μαρία Μαρκουλή.

Το περιοδικό Saronic Magazine και η ιστοσελίδα του (www.saronimagazine. com), που φέτος διανύουν τον 6ο χρόνο έκδοσης, είναι μια πρωτοβουλία επαγγελματιών δημοσιογράφων που διαμένουν μόνιμα η εποχιακά στα νησιά και τους άλλους ηπειρωτικούς προορισμούς της ευρύτερης περιοχής του Αργοσαρωνικού, που έχει ως στόχο της την ανάδειξη όλων των ζωτικών πλευρών της ζωής και της οικονομικής, κοινωνικής, τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης, σε αυτόν τον τόσο κοντινό – μα συχνά και τόσο παραμελημένο – νησιωτικό παράδεισο της Αττικής.

Το Saronic Magazine, είναι ένα πολυσέλιδο Free Press μηνιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης, που τυπώνεται σε τετραχρωμία και από φέτος σε ένα διευρυμένο τιράζ 50.000 φύλλων, ώστε εφεξής να διανέμεται δωρεάν σε πάνω από 80 κεντρικά σημεία της Αθήνας και του Πειραιά, όπως και σε άλλα 50 σημεία της ευρύτερης περιοχής του Αργοσαρωνικού, από το λιμάνι του Πειραιά και τα πλοία της Κοινοπραξίας του Σαρωνικού (ΚΠΣ), μέχρι Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Μέθανα Γαλατά, Ύδρα, Σπέτσες, το Πόρτο Χέλι, το Κρανίδι και την Ερμιόνη.

Στις σελίδες του SM όπως και στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα του, ο αναγνώστης θα βρει μια πλούσια ενημερωτική και ψυχαγωγική ύλη, καθώς επίσης και ψύχραιμες και σοβαρές φωνές, γνωστές υπογραφές και ονόματα της ελληνικής δημοσιογραφίας, που μαζί με την άψογη εκτύπωση και την μοντέρνα αισθητική του φύλλου, δημιουργούν ένα ενδιαφέρον περιβάλλον κύρους και εγκυρότητας, για διαφημιστική προβολή.

Σε κάθε τεύχος γράφουν στο Saronic Magazine οι γνωστοί σχολιαστές και αρθρογράφοι του Αθηναϊκού Τύπου: Κώστας Γιαννακίδης, Μανώλης Κοττάκης, Κώστας Κοφινάς και Κώστας Παπαϊωάννου (ιστορικός εκδότης της εφημερίδας «Ποντίκι»).

Ταυτόχρονα, ας επισημανθεί το άκρως εμπορικό και τουριστικό κεκτημένο του περιοδικού μας, αφού κυκλοφορεί στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που διέρχεται η ακτοπλοϊκή γραμμή του Αργοσαρωνικού, η οποία εξυπηρετεί πάνω από 1.000.000 επιβάτες το χρόνο, με την Αίγινα να αποτελεί ένα από μεγαλύτερα εμπορικά λιμάνια δεύτερο η τρίτο) της χώρας.

Το Saronic Magazine είναι περιοδικό που διαβάζεται, το παίρνουνε και στο σπίτι, αφού η θεματολογία του είναι ποικίλη, χρήσιμη και ευχάριστη, ενώ και η αισθητική του σε προδιαθέτει για την ποιότητα του φύλλου. Το αναγνωστικό κοινό του καλύπτει ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα, από 16 έως 70 ετών, ενώ ο “σκληρός πυρήνας” του είναι η μεγάλη κατηγορία των Αθηναίων και Πειραιωτών που διαθέτουν εξοχικές κατοικίες στον Σαρωνικό και πηγαινοέρχονται σε αυτές όλες τις εποχές του χρόνου. Το γεγονός δε, ότι χωρίς να αδιαφορεί για τα πολιτικά και δημοτικά θέματα, δεν είναι καθόλου ένα ¨βαρύ” πολιτικό φύλλο, του δίνει έναν δημιουργικό και αναζωογονητικό “αέρα” φρεσκάδας, που σε χαλαρώνει και σε ταξιδεύει.

Το Saronic Magazine δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τοπικής ανάπτυξης, και, κυρίως υποδομών υδροδότησης, ηλεκτροδότησης, μεταφορών, τηλεπικοινωνιών, εκπαίδευσης και υγείας των δήμων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και του Αργοσαρωνικού, ενώ παρακολουθεί με ζωηρό ενδιαφέρον και όλα τα σύγχρονα θέματα των εναλλακτικών μορφών ενέργειας, της οικολογίας, του τουρισμού, της ιστορίας και του πολιτισμού. Ειδικό ενδιαφέρον έχει για το ΣΠΙΤΙ και όλα τα σχετικά θέματα με την κατοικία και το Real Estate, καθώς και το ΤΑΞΙΔΙ και την ΥΓΕΙΑ. Η διαμονή, η ψυχαγωγία και η διασκέδαση των εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών του Σαρωνικού, συνυπάρχουν σε ξεχωριστό section με ειδικό πολυσέλιδο Guide.

Δείτε τα σημεία διανομής του Saronic Magazine

dianomh
Σχολιάστε