«Η ατελείωτη αγάπη μιας γυναίκας»: Το νέο βιβλίο του Άρι Αντάνητο εξώφυλλο του βιβλίουΈνα νέο βιβλίο του αγαπητού φίλου και συμπατριώτη μας Άρι Αντάνη από τις εκδόσεις “ΑΝΕΥ” έρχεται να συμπληρώσει τον κύκλο των λογοτεχνικών δημιουργιών του. Πρόκειται για μία νουβέλα με την φανταστική ιστορία μιας γυναίκας για την ατέλειωτη αγάπη και την ολοκληρωτική αφοσίωση μιας γυναίκας στον μοναδικό άνδρα που αγάπησε σε όλη της τη ζωή.

Το σκηνικό της ιστορίας μας είναι στημένο – πού αλλού; – στον Πόρο. Η έμπνευση για τη συγγραφή της ήρθε από ένα δημοσίευμα της τοπικής η/ν εφημερίδας του Βασίλη Κουτουζή «ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ», ενώ οι γραφικές εικόνες από τα τοπία του νησιού, συμπληρώνουν τη συγκινησιακή ατμόσφαιρα που αποπνέεται.

Η αλήθεια είναι πως ο φίλτατος Άρις στην πλούσια έμμετρη και πεζή βιβλιογραφία του, μας έχει συνηθίσει στη λυρική σκιαγράφηση των ανθρωπίνων συναισθημάτων. Τώρα επιχειρεί την υπέρβαση. Με ένα πρωτοποριακό τρόπο γραφής, όπως ο ίδιος σημειώνει, συνθέτει μία υπέροχη εξωπραγματική ιστορία με θέμα τον παράφορο έρωτα μιας γυναίκας που θα μπορούσε να υπάρχει μόνο στη φαντασία της. Στο χώρο όπου ο καθένας μπορεί κι  απολαμβάνει ανεξέλεγκτα την ελευθερία του.

Δείτε στα αποστελλόμενα συνημμένα τα εξώφυλλα του νέου βιβλίου και το στοχασμό του συγγραφέα.

Καλά ταξίδια στο νέο βιβλίο.
Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Τάσος Γκούμας says:

  Γιατί εξωπραγματική;

 2. Εξωπραγματική, ίσως γιατί “θα μπορούσε να υπάρχει μόνο στη φαντασία της”. Θα το διαβάσουμε και θα δούμε.

  Καλοτάξιδο!

 3. ΑΡΙΣ ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Τασούλη, σου απάντησε η Κατερίνα. Εγώ επιθυμώ να σας ευχαριστήσω παρα πολύ για την επικοινωνία, καθώς και τον Μπάμπη Κανατσίδη, φυσικά, για την πρωτόβουλη ανάρτηση, ιδιαίτερα αφού δεν του γνωστοποίησα εγώ την κυκλοφορία του μικρού αυτού βιβλίου. Είμαι ευγνώμων. Και θεωρώ την αγάπη αυτή ως εξωπραγματική, διότι τέτοιες ατέλειωτες αγάπες δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.
  Όμως εάν υπήρχαν, θα τις ένιωθαν μόνο γυναίκες. Ίσως επειδή έχουν το θεϊκό προνόμιο και την ατέλειωτη δύναμη να είναι μάννες.
  Αυτό το θεϊκό προνόμιο η ηρωίδα μας δεν το έζησε! Και αυτή η πραγματικότητα “ίσως” να προσφέρει κάποια εξήγηση.
  Από όλα τα πιο πάνω όμως το πιο σπουδαίο σημείο είναι το… “ίσως”.
  Ευχαριστώ παρα πολύ για την καλοσύνη.
  Άρις

Σχολιάστε