Η ανταλλακτική – δανειστική βιβλιοθήκη της Οδού Ερμού κερδίζει φίλους…Η μικρή ανταλλακτική – δανειστική βιβλιοθήκη της Οδού Ερμού στη δημοτική αγορά Πόρου τράβηξε την προσοχή της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ελένης Σταματάκη, η οποία ανάρτησε φωτογραφία με σχόλιο “Κομψή, λιτή και απέριττη κοσμεί ένα πλακόστρωτο σοκάκι του Πόρου!”.

Η βιβλιοθήκη τοποθετήθηκε μετά από πρωτοβουλία επιχειρηματιών του εμπορικού στενού απέναντι από το ζαχαροπλαστείο Γλύκισμα, και την επιμελείται η Ελένη Παύλου από το εργαστήρι υφαντικής “ΕΡΓΑΝΗ”.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΑΡΙΣΤ. ΠΑΝ. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

  Χαίρετε. Έχω εκδώσει 15 βιβλία, και 3 ακόμα είναι… “καθ’ οδόν”.
  Από τις 12 εκδόσεις υπάρχουν ακόμα στη βιβλιοθήκη μου μερικά αντίτυπα. Επειδή:
  1/Τα περισσότερα είναι -έμμεσα ή/και άμεσα- εμπνευσμένα από τον Πόρο και την γύρω περιοχή Τροιζηνίας
  2/Βρίσκω την πρωτοβουλία αυτή άκρως δημιουργική και ενδιαφέρουσα
  θα επιθυμούσα να προσφέρω-ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ- κάποια αντίτυπα από τα -συγκριτικά με άλλα, άλλων λογοτεχνών- ασήμαντα πονήματά μου, για τον “τυχόν” εμπλουτισμό της δανειστικής βιβλιοθήκης.
  Παρακαλώ τους αρμοδίους, να με ενημερώσουν εάν ενδιαφέρονται, ώστε να τα αποστείλω με ταχυδρομικό δέμα στο ταχυδρομείο του Πόρου στο όνομα της Κας Ελένης Παύλου.
  Συμπληρωματικά γνωστοποιώ, ότι σε θετική απόφαση, προσωπικά δεν χρειάζομαι καμία τυπική διαδικασία (απόδειξη παραλαβής, ευχαριστίες και άλλα συναφή).
  Αντίθετα, επισημαίνω ότι θεωρώ τιμητική την ύπαρξη και δικών μου βιβλίων στη δανειστική βιβλιοθήκη του νησιού μας.
  Ελπίζοντας ότι οι αρμόδιοι συμπατριώτες μου θα λάβουν γνώση της προσφοράς μου, διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση μέσω του porosnews, αναμένω την ευγενική σας απάντηση, με e-mail στη δ/νση: arimari@otenet.gr
  Ευχαριστώ εκ των προτέρων και διατελώ
  Με τιμή
  Άρις Αντάνης

Σχολιάστε