Ημερίδα για τον Θαλάσσιο τουρισμό στα ΜέθαναIMGP4592Στις πρώτες εβδομάδες του νέου έτους θα οργανωθεί στα Μέθανα ημερίδα για τον θαλάσσιο τουρισμό από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στον τομέα του γιώτινγκ με στόχο στη βελτίωση των λιμενικών υποδομών στον Αργοσαρωνικό γενικότερα και ειδικότερα στην ανάπτυξη του συναλλαγματοφόρου αυτού είδους στα Μέθανα και στην ευρύτερη περιοχή της Τροιζηνίας.

Η πρόταση που διατυπώθηκε από τον Σάββα Αθανασίου η οποία έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Ένωσης Πλοιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών Τουρισμού κ. Αντώνη Στελλιάτο, παρουσία του δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μόραλη κατά τη διάρκεια της παρουσίασης σήμερα το μεσημέρι της οργάνωσης EAST MED YACHT SHOW 2016 MARINA ZEAS PIRAEUS GREECE που θα γίνει στη μαρίνα Ζέας στον Πειραιά.

Παρόντες ήταν και ο κ. Κολλίντζας, αλλά και ο Σταύρος Κυριακούλης και άλλοι σημαντικοί παράγοντες του χώρου. Ο Σάββας Αθανασίου στην παρέμβαση του επεσήμανε στην ανάγκη της περιφερειακής ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού με κέντρο τον Πειραιά. Στην εκδήλωση ήταν ακόμα ο Γιώργος Βερνίκος, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης και άλλοι. Υπενθυμίζεται ότι τα Μέθανα και ο Πόρος έχασαν δύο σημαντικούς θεσμούς, όπως είναι η έκθεση σκαφών αναψυχής και η έκθεση παραδοσιακών σκαφών και τα κέρδισε ο Πειραιάς. Ο Σ. Αθανασίου σχολιάζοντας την αποδοχή της πρότασης του ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους και ιδιαίτερα τον κ. Αντώνη Στελλιάτο.

mymethana.gr
Σχολιάστε