Ευχαριστήριο μήνυμα του Κώστα ΚαραγιάννηkaragΟ νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τροιζηνίας – Μεθάνων κ. Κώστας Καραγιάννης εξέδωσε το ακόλουθο ευχαριστήριο μήνυμα:  

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους πολίτες της Τροιζηνίας και των Μεθάνων που μας τίμησαν με την ψήφο τους και σφράγισαν τη μεγάλη νίκη. Η καθαρή πρωτιά, μας δείχνει ότι οι πολίτες της Τροιζηνίας και των Μεθάνων στήριξαν και υπερασπίστηκαν δυναμικά τις αξίες μας.

Παραμένουμε πάντα πιστοί στις αρχές μας για ενότητα, αλληλεγγύη και σεβασμό στον πολίτη. Με όραμα και σκληρή δουλειά, μπορούμε να θεμελιώσουμε την αναπτυξιακή προοπτική του ενιαίου Δήμου μας.

Η ενεργή συμμετοχή όλων σας και η ουσιαστική συνεργασία πολιτών-Δημοτικής αρχής, αποτελεί για εμάς την ισχυρή βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η προσπάθειά μας για την επίτευξη του οράματός μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ το νέο Αντιπεριφερειάρχη  Νήσων Αττικής, Τάκη Χατζηπέρο, και τη νέα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, με τη βεβαιότητα ότι θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για την ανάπτυξη των περιοχών της Τροιζηνίας και των Μεθάνων.

Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Πόρου, Γιάννη Δημητριάδη, με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινούς προβληματισμούς, διαπνεόμαστε από κοινές αξίες ενότητας και αλληλεγγύης, και θα εδραιώσουμε μια νέα εποχή συνεργασίας, ανάμεσα στους δυο Δήμους.

Εύχομαι ολόψυχα, σε όλους, καλή δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.

 Κώστας Καραγιάννης.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. alexis says:

    ΑΞΙΟΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! ΣΑΣ

    ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΣ!!!

Σχολιάστε