Ευχαριστήριο μήνυμα του Αλ. ΚριτσίκηkritsikisΟ υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Νήσων, με τον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου κ. Αλέξανδρος Κριτσίκης έκανε την ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:

Μετά από την λίγο αργοπορημένη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της σταυροδοσίας αισθάνομαι την ανάγκη για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με στήριξαν ως υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλων Νήσων και με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ανακηρύσσοντας με μάλιστα ΠΡΩΤΟ σε σταυρούς στον συνδυασμό του Γ. Κουμουτσάκου. Θέλω δε να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου και ιδίως τον Γιώργο Κουμουτσάκο για την τιμή, που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.
Θέλω τέλος να απευθυνθώ σε όλους τους κατοίκους της αντιπεριφέρειας μου και να τους διαβεβαιώσω, ότι αν και δεν εκλέχτηκα περιφερειακός σύμβουλος νήσων (ο συνδυασμός μου από ότι φαίνεται δεν εκλέγει έδρα στα νησιά) θα είμαι δίπλα τους και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και την βελτίωση της καθημερινότητας μας στην αντιπεριφέρεια Νήσων, την πιο όμορφη άλλωστε αντιπεριφέρεια της Αττικής!
Σχολιάστε