Επιστροφή στην προγενεστέρα κατάσταση στην παραλιακή ΓαλατάΟ Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων ανακοίνωσε ότι αύριο 6 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 5:00 π.μ. στην παραλιακή ζώνη του Γαλατά (από ξενοδοχείο Αρκάδια έως προβλήτα ferry boat) θα εκτελούνται εργασίες επαναφοράς της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης στην προγενεστέρα κατάσταση, όπως περιγράφεται στην υπ΄ αριθμ. 112/2017 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.
Comments (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ΕΙΡΉΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ says:

  Απαράδεκτη,επικίνδυνη και άνευ ουσιαστικού λογου ήταν η κυκλοφοριακή αυτή ρύθμιση.
  Άξιο απορίας πως δεν έγιναν ατυχήματα.
  Οι ξένοι κοιτούσαν δεξιά και αριστερά σαν χαμένοι.Δεν ήξεραν που να πάμε.
  Ευτυχώς που έγινε αντιληπτό από τους αρμόδιους και θα επανορθώσουν.

 2. Λιτσα Σοφού says:

  Εντωμεταξύ ακριβοπλήρωσαμε κάποιους φωστήρες που σχεδίασαν από τα γραφεία τους. Είναι άμοιροι ευθυνών;

 3. ΣΠΥΡΟΣ says:

  Θα αποδοθούν ευθύνες για αυτήν την πρωτοφανή, απαράδεκτη κυκλοφοριακή ρύθμιση ;;; Είχε την προβλεπόμενη απαραίτητη Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και από την Τροχαία ;;; Ποιός θα πληρώσει το κόστος αυτού του πειράματος, πάλι οι Δημότες ;;; Τα χρήματα θα επιστραφούν στα ταμεία του Δήμου εκ μέρους εκείνων που αποφάσισαν αυτήν την απαράδεκτη, πρωτοφανή, <> ;;;;

 4. Γιάννης Γκούμας says:

  Σαφέστατα οι μελετητές δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Επίσης δεν είναι άμοιροι ευθυνών όσοι επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο.

  Η κυκλοφοριακή ρύθμιση δρομολογήθηκε για να κρύψει το πραγματικό πρόβλημα, που ήταν οι καθυστερήσεις των εκδρομέων να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό. Σαφέστατα το πρόβλημα δεν ήταν σε ποια μεριά του δρόμου θα περιμένουν τα ΙΧ.

  Η αρχική πηγή του προβλήματος ήταν από πάντα η δρομολόγηση πλοίων οχηματαγωγών σε αντικατάσταση απλών επιβατικών συμβατικής ταχύτητας και η λογική ανταγωνισμού των πολλαπλών μέσων μεταφοράς, ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν μεγαλύτερο κέρδος και αποδοτικότητα όταν λειτουργούν το ένα σε συνεργασία με το άλλο.

Σχολιάστε