Επιστολή του προσωπικού του Κ.Υ. Γαλατά για τα γεγονότα της ΤσικνοπέμπτηςΔημοσιεύουμε αυτούσια την επιστολή που λάβαμε από το μειλ του Κέντρου Υγείας Γαλατά, εκ μέρους του προσωπικού του Κ.Υ. Γαλατά, σχετικά με το θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας την Τσικνοπέμπτη στον προαύλιο χώρο της δομής:   

 

“12-03-2021
ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΥ Κ. Υ. ΓΑΛΑΤΑ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ

Οι εικόνες δευτερολέπτων, από την κοπή πίτας των εργαζομένων κατά το πρωινό ωράριο στο Κ. Υ. Γαλατά, σε υπαίθριο χώρο εκτάσεως στρεμμάτων πίσω από το Κ. Υ. , αντί του εσωτερικού χώρου, με τήρηση αποστάσεων, παρά το γεγονός ότι είναι εμβολιασμένοι, προκάλεσαν αντανακλαστικά επανάληψη των γνωστών από ετών κακόβουλων σχολίων για το τ Κ.Υ. Γαλατά, προς διαστρέβλωση της πραγματικότητας, από τα ίδια άτομα, χωρίς ίχνος ντροπής.
Η δημιουργία αρνητικών εντυπώσεων και η παραπληροφόρηση όσων δεν έχουν δυνατότητα εξακριβώσεως των στοιχείων, είναι η κορυφή του παγόβουνου. Είναι αντιπροσωπευτικά της νοοτροπίας παραγόντων της περιοχής και των εμμονικών τους ιδεών χειραγωγήσεως του κοινού αισθήματος, εναντίον όσων διαφωνούν με τον τρόπο σκέψεως τους.
Είναι νοσηρό κάποιοι να επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα για τα οποία έχουν λάβει εγγράφως απάντηση, επανειλημμένως από το 2016, με γνωστοποίηση της σχετικής Νομοθεσίας.
Είναι νοσηρό να παραβλέπονται οι πραγματικές συνθήκες εργασίας των ιατρών του Κ.Υ. Γαλατά και η προσπάθεια του νοσηλευτικού προσωπικού, των πληρωμάτων ασθενοφόρου, αλλά και των υπολοίπων εργαζομένων να αναπληρώσουν την έλλειψη ιατρών προκειμένου να μην μείνει κλειστό το Κέντρο Υγείας.
Θέλουν να ελέγχουν τα πάντα στην περιοχή, όπως ακριβώς οι νονοί της μαφίας, χρησιμοποιούν σπιούνους- “καρφιά” προκειμένου να μαθαίνουν πληροφορίες για τους άλλους, όπως στην μαφία και θέλουν όπως οι νονοί της μαφίας, να εξοντώσουν ηθικά με κάθε τρόπο, όποιους τους φέρνουν αντίρρηση, με όπλο τη χυδαία συκοφαντία και την δαιμονοποίηση, ούτως ώστε να τους κάνουν μισητούς.
Αυτό δίνει νόημα στην ζωή του και συντηρεί την αλαζονεία και την κακεντρέχεια που τους χαρατκηρίζει, προϊόντα απωθημένων και βιωμάτων μιας ζωής.
Βέβαια, τα ταπεινά τους ελατήρια και τον βορβορώδη ψυχικό τους κόσμο, φροντίζουν να επενδύουν με φιλολαϊκές (λαϊκίστικες) εκφράσεις, αγνούς (ιδιοτελείς) και ειλικρινείς (υποκριτικούς) αγώνες για το συμφέρον των πολιτών, προς ηρωοποίηση τους και αγιοποίηση της υπάρξεως τους.
Καλή συνέχεια στις ψευδολογίες, προς ικανοποίηση της ελαστικής τους συνειδήσεως και του κοινού που τους εμπιστεύεται. Ας προσέχουν, μην χάνουν ευκαιρία να ασκήσουν την τέχνη τους. Και προπάντων, μην ξεχάσουν να ζητήσουν την δίωξη όσων τουριστών εφοδιασμένων με το πιστοποιητικό εμβολιασμού, κυκλοφορήσουν στην περιοχή το καλοκαίρι.

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥ ΓΑΛΑΤΑ”
Σχολιάστε