Επιστολή Μάνδηλα και Γρίβα προς ΧατζηπέροΕπιστολή προς τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο, απέστειλαν τα στελέχη της μειοψηφίας στο Δ.Σ. του ΔΛΤ Πόρου, Γιώργος Μάνδηλας και Δημήτρης Γρίβας. Η επιστολή έχει ως εξής:

“ΑΝΟΙΚΤΗ   ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Στον

Αντιπεριφερειάρχη Νήσων

κ. Π. Χατζηπέρο

Κύριε αντιπεριφερειάρχα,

 

΄Εχοντας δεδομένη και αναμφισβήτητη την αγάπη σας για τον Πόρο και την επαρχία Τροιζηνίας, σας παρακαλούμε να επισπεύσετε το έργο αποκατάστασης  του κατεστραμένου τμήματος του λιμανιού μας, το οποίο έχει υποστεί  ζημιά απο το 2012.

 

‘ Οπως καλά γνωρίζετε, ο κύριος όγκος του τουρισμού προέρχεται από  σκάφη που  φιλοξενούνται στο λιμάνι μας. Ο Πόρος είναι τουριστικός προορισμός και μάλιστα  πολύ καλός θαλάσσιος τουριστικός προορισμός, αφού όλοι γνωρίζουν πλέον ότι ερχόμενοι στον Πόρο θα έχουν καλές και φτηνές παροχές.

Η μη αποκατάσταση του λιμανιού, μέχρι σήμερα, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα, επειδή ένα μεγάλο τμήμα του δεν μπορεί να εξυπηρετήσει  σκάφη με αποτέλεσμα μεγάλη οικονομική ζημιά για όλο το νησί.

 

Επι πλέον θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε και για την επίσπευση των εργασιών του δρόμου από Δρυόπη μέχρι Γαλατά, διότι εν όψει των εορτών του Πάσχα, της λειτουργίας ξανά του Κ.Ε.ΠΟΡΟΣ  και της επερχόμενης θερινής περιόδου η χρήση του δρόμου είναι σημαντική για τους επισκέπτες και παραθεριστές του νησιού μας, διότι είναι μια εύκολη και οικονομική πρόσβαση.

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

 

 

Γ. ΜΑΝΔΗΛΑΣ Δημ. Σύμβουλος, μέλος Δ.Σ. του  Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

 

Δ. ΓΡΙΒΑΣ   μέλος Δ .Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ”

 

 
Σχολιάστε