Επιστολή αναγνώστη για την οδό Ολυμπιονίκη ΜούγιουΦωτογραφία αρχείου

Από τον  αναγνώστη μας κ. Παναγιώτη Μουστάκα λάβαμε το ακόλουθο μειλ σχετικά με προβλήματα του δρόμου που οδηγεί στο Ασκέλι: 

“Κύριε Κανατσίδη

Η οδός Ολυμπιονίκου Μούγιου από το νεκροταφείο μέχρι και το μοναστήρι στερείται πεζοδρομίου,πλην του τμήματος από γεφυράκι Αγίας Βαρβάρας μέχρι τα καταλύματα ΕΛΕΝΑ..

Ως εκ τούτου οι πεζοί είναι αναγκασμένοι να περπατούν επί του οδοστρώματος με κίνδυνο ατυχήματος.Το πρόβλημα γίνεται εντονότερο τις νυκτερινές ώρες λόγω του όλως ελλιπούς φωτισμού της οδού, μεγιστοποιούμενο τις νυκτερινές ώρες των ημερών της τουριστικής περιόδου, οπότε η κίνηση πεζών και οχημάτων αυξάνεται κατακόρυφα.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδεμία Δημοτική Αρχή έδειξε κάποιο σχετικό ενδιαφέρον είτε για την κατασκευή πεζοδρομίου είτε για την ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού της οδού.

Θέσας κατά το παρελθόν, προφορικά στον τότε Δήμαρχο, το θέμα κατασκευής πεζοδρομίου πλάτους έστω ενός μέτρου, έλαβα την απάντηση ότι αυτό δεν το επιτρέπει το συνολικό πλάτος της οδού. Φυσικά δεν μου δικαιολόγησε πως το πλάτος της οδού επιτρέπει την στάθμευση αυτοκινήτων των οποίων το πλάτος υπερβαίνει κατά πολύ το ένα μέτρο.

Ευελπιστώ ότι η παρούσα Δημοτική αρχή θα επιληφθεί του θέματος ώστε να μελετηθεί και πραγματοποιηθεί ,τουλάχιστον,η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού της οδού, ιδίως στο τμήμα της από νεκροταφείο μέχρι ξενοδοχείο Νέα Αίγλη, στο οποίον παρουσιάζεται εντονότερο το πρόβλημα.

Παναγιώτης Μουστάκας”
Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ΑΝΤΑΝΗΣ says:

    ΣΥΜΦΩΝΩ 100% ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΩΣ. ΓΙΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ, ΕΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ, ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΠΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ… ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ … apres la bataille…

    (ΑΝΤΑΝΗΣ)

  2. Nikl says:

    Συμφωνώ απολύτως με τις προτάσεις του κ.Μουστάκα.Πρέπει ,το συντομότερο να δοθεί λύση του προβλήματος,πριν θρηνίσουμε θύματα.Ως μία άμεση,μερική,λύση θα ε πρότεινα την απαγόρευση στάθμευσης αυτοκινήτων ,στο επικίνδυνο τμήμα του δρόμου,τουλάχιστον κατά τις ημέρες αιχμής.(ΙΟΥΝΙΟ έως ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και περίοδο Πάσχα)

Σχολιάστε