Επίσκεψη σε Πόρο και Τροιζηνία της υποψήφιας Π.Σ. του Γ. Πατούλη, Βάσως Θεοδωρακοπούλου-ΜπόγρηΤον Πόρο, την Τροιζηνία και τα Μέθανα επισκέφτηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Νήσων Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗ, Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Το Σάββατο 16/3 η κα. Θεοδωρακοπούλου επισκέφτηκε τα χωριά της Τροιζηνίας, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με κατοίκους και επαγγελματίες για τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ακολούθησε μια εποικοδομητική συνάντηση με το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Μεθάνων, με το οποίο συζητήθηκαν τα φλέγοντα ζητήματα της αξιοποίησης του Υδροθεραπευτηρίου Μεθάνων, της σχεδόν μηδενικής Ακτοπλοϊκής Σύνδεσης με τον Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού καθώς και την απομάκρυνση όλων των Δημόσιων υπηρεσιών.


Κατά την παραμονή της στον Πόρο, η κα. Θεοδωρακοπούλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πόρου Ιωάννη Δημητριάδη και τον Αντιδήμαρχο Αναστάσιο Παπαχρήστου με τους οποίους συζήτησε για σημαντικά θέματα που απασχολούν το νησί, όπως ο Βιολογικός Καθαρισμός, η πρωτοβάθμια Υγεία και οι Ιχθυοκαλλιέργειες.


Την Κυριακή 17/3, η ημέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό στον Μητροπολιτικό Ι.Ν Αγίου Γεωργίου και στη συνέχεια διεξήχθη συνάντηση με τον πρώην Δήμαρχο Πόρου και εκ νέου υποψήφιο Δημήτρη Στρατηγό και συνεργάτες του, με τον οποίο έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και στα οποία είναι απαραίτητη η συμβολή της Περιφέρειας.

Στην συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με τους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. Γαλατά και Πόρου κ.κ. Γιώργο Αναστασιάδη και Κώστα Μούγιο αντίστοιχα.
Η διήμερη περιοδεία όλοκληρώθηκε με τη συνάντηση με το Προεδρείο του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου με το οποίο συζητήθηκαν αναπτυξιακά και λειτουργικά θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Πόρου.
Σχολιάστε