Επίσκεψη Ρώσων δημοσιογράφων και tour operators στον ΠόροΤον Πόρο επισκέφθηκαν την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου τρεις Ρωσίδες δημοσιογράφοι και tour operators, κατόπιν πρωτοβουλίας του ΕΟΤ Εξωτερικού Ρωσίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Πόρου.

 

Οι επισκέπτριες, τις οποίες υποδέχθηκαν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού Γιώργος Κλείσας, το μέλος της Τουριστικής Επιτροπής Τάσος Φιακάς και ο διευθυντής της Χατζοπουλείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Γιάννης Μανιάτης, ξεναγήθηκαν στα αξιοθέατα του νησιού μαθαίνοντας για την ιστορία του (Μοναστήρι Ζωοδόχου Πηγής, Ρώσικος Ναύσταθμος, Μουσείο Κοχυλιών) και ήρθαν σε γνωριμία με τοπικές γεύσεις, καθώς και με την παραγωγή ελαιολάδου και κρασιού από επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής.

Η προβολή που θα αποκομίσει ο Πόρος στην τουριστική αγορά της Ρωσίας αναμένεται να είναι πολύ σημαντική, καθώς οι Ρωσίδες δημοσιογράφοι γράφουν σε κορυφαία, ηλεκτρονικά και έντυπα, τουριστικά μέσα της χώρας τους (ένα εκ των οποίων καταγράφει 44 εκ. χρήστες κάθε μήνα).

 

Ο Δήμος Πόρου ευχαριστεί θερμά τις ακόλουθες επιχειρήσεις για τις χορηγίες τους: New Aegli, Σάρων, Στη Ρότα, Macaroni&More, Μελίστακτον, Ελαιοτριβείο Κουτουζή, Οινοποιία Ανδρέου.
Σχολιάστε