Επίσκεψη Κ. Δουζίνα και Ε. Σταματάκη σε Πόρο, Τροιζηνία και ΜέθαναΚλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους βουλευτές Α Πειραιά Κώστα Δουζίνα και Ελένη Σταματάκη επισκέφθηκε τα Μέθανα, τον Γαλατά και τον Πόρο την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση των πολιτών για το έργο της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής από το 2014 έως το 2019 σε κρίσιμους τομείς για την καθημερινότητα των πολιτών όπως η οδοποιία, τα αντιπλημμυρικά έργα, ο ηλεκτροφωτισμός, η ύδρευση, η άρδευση και η αποχέτευση, οι τουριστικές υποδομές, οι αστικές αναπλάσεις, το περιβάλλον.

Οι βουλευτές άκουσαν τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών και με τη σειρά τους ανέπτυξαν αυτά που πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κοινωνική πλειοψηφία σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Ενημέρωσαν επίσης για τους βασικούς άξονες της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη τετραετία με θεμελιώδη στόχο την περαιτέρω ενίσχυση όλων των παραγωγικών δυνάμεων και την προστασία της δημόσιας υγείας και της δημόσιας παιδείας σε αντίθεση με τις «υποσχέσεις» της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επιστροφή στην ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών και στις πολιτικές της λιτότητας.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τοπικούς φορείς για την ανταλλαγή προτάσεων και τον καλύτερο σχεδιασμό μιας κοινωνικής πολιτικής που θα απαντά στα προβλήματα της καθημερινότητας.
Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Τάσος ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ says:

    Συγχαρητήρια για την νέα πρόσκληση _πρόκληση σου εύχομαι να είσαι υγιής και να έχεις πάντα επιτυχίες.

Σχολιάστε